counter

Περσάκη: Με τον σύζυγο και το γιο της για μπάνιο!

Περσάκη: Με τον σύζυγο και το γιο της για μπάνιο!
Περσάκη: Με τον σύζυγο και το γιο της για μπάνιο!

Πριν από περίπου δύο χρόνια ντύθηκε νυφούλα και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Νικολαϊδη. Ο λόγος για τη γνωστή γυμνάστρια Μάντη Περσάκη, η οποία μαζί με τον σύζυγό της  πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού πριν από μερικούς μήνες απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. Ένα υγιέστατο αγοράκι!

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε το φθινόπωρο του 2014 στο Grand Resort στο Λαγονήσι παρουσία συγγενών και καλών φίλων. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ο Αλέξανδρος Νικολαίδης μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό από τροχαίο, έκανε ασκήσεις αποκατάστασης με τη βοήθεια της Μάντη. Εκεί ξεκίνησε ο έρωτάς τους που τους οδήγησε στο γάμο!

Οι δυο τους έχουν ξετρελαθεί με τον γιο τους, με τη βάπτιση του να γίνεται την Κυριακή 26 Ιουνίου στον ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, Αρτέμιδος – Βραυρώνας. Το όνομα που πήρε ο μικρός, είναι Βασίλης.

 

Συχνά, η Μάντη Περσάκη δημοσιεύει φωτογραφίες με το μικρό της μωράκι. Το πρωί της Πέμπτης 4 Αυγούστου θέλησε ωστόσο να ευχηθεί καλό καλοκαίρι στους διαδικτυακούς της φίλους, με μια φωτογραφία από την παραλία. Η ίδια πόζαρε με το σύζυγο και τον γιο της και δημοσίευσε μία τρυφερή, οικογενειακή φωτογραφία στο Instagram. Η Μάντη Περσάκη σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Καλό καλοκαίρι από εμάς!!! Να ξεκουραστείτε, να γεμίσετε μπαταρίες, να χαρείτε τις οικογένειες σας και ραντεβού 26 Αυγούστου!!».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR