counter

Μάντη Περσάκη - Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Πήραν βελούδινο διαζύγιο

Μάντη Περσάκη - Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Πήραν βελούδινο διαζύγιο
Μάντη Περσάκη - Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Πήραν βελούδινο διαζύγιο

Τίτλοι τέλους μπήκαν στον γάμο της Μάντης Περσάκη και του πρωταθλητή του kickboxing Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ! και του Παναγιώτη Τσουκαρα, το συναινετικό διαζύγιό τους έχει ήδη εκδοθεί εδώ και μήνες, ενώ φίλος του πρώην ζευγαριού επιβεβαιώνει τον χωρισμό τους.

«Οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις μετά τον χωρισμό τους για χάρη των γιων τους. Προτεραιότητά τους είναι και θα παραμείνει η κοινή φροντίδα των παιδιών τους. Η Μάντη είχε ανάγκη να μείνει μόνη της και να επικεντρωθεί στη δουλειά της» ανέφερε στο περιοδικό φίλος του πρώην ζευγαριού.

Διαβάστε επίσης: Ο ρομαντικός γάμoς της αγαπημένης των stars, Mάντης Περσάκη

Η Μάντη Περσάκη και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης είχαν γνωριστεί τον Σεπτέμβριο του 2013,  όταν ο αθλητής είχε απευθυνθεί στη γυμνάστρια για να τον βοηθήσει στην αποκατάστασή του, μετά από ένα σοβαρό τροχαίο που είχε. Έναν χρόνο μετά, τον Οκτώβριο του 2014 οι δυο τους παντρεύτηκαν στον Άγιο Δημήτριο στο Λαγονήσι. Το πρώην πλέον ζευγάρι απέκτησε μαζί δυο γιους. Τον 6,5 ετών Βασίλη και τον 2 ετών Γιώργο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR