counter

Περικλής Στεργιανούδης: Ο μόνος Έλληνας που δεν τον άγγιξε η κρίση! "Θέλω να κάνω εκπομπή στην tv κι ας μην πληρώνομαι"

Περικλής Στεργιανούδης: Ο μόνος  Έλληνας που δεν τον άγγιξε η κρίση! "Θέλω να κάνω εκπομπή στην tv κι ας μην πληρώνομαι"
Περικλής Στεργιανούδης: Ο μόνος Έλληνας που δεν τον άγγιξε η κρίση! "Θέλω να κάνω εκπομπή στην tv κι ας μην πληρώνομαι"

Περικλής Στεργιανούδης

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Ο Περικλής Στεργιανούδης κατάφερε το 2005 μπει στο επίκεντρο κερδίζοντας στο Fame Story 3. Ένας παίκτης που δεν διέθετε την καλύτερη φωνή ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους, αλλά κατάφερε με την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα, την αδυναμία του στις γυναίκες και τον αυθορμητισμό να τραβήξει πάνω του τα φώτα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, έμεινε στην Αθήνα -έχει καταγωγή από Θεσσαλονίκη, γεννήθηκε μεγάλωσε κι έζησε τριάντα χρόνια από την ζωή του στη Γερμανία- για να κυνηγήσει το όνειρό του και να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με τον Περικλή και μίλησε αποκλειστικά, για την ζωή του τότε και τώρα.

"Εμφανίστηκα με τον Νίκο Κουρκούλη και τον Χρήστο Δάντη στο Γκάζι το 2005. Προσπάθησα να συνεχίσω την καριέρα μου αλλά ήταν μεγάλη η ψυχική οδύνη. Μετά από τρία χρόνια αποφάσισα να φύγω από την Αθήνα. Δεν υπήρχε λόγος να πληρώνω ενοίκιο και να κάθομαι. Δεν είχα ούτε μία πρόταση για δουλειά. Τρία χρόνια πολεμούσα. Σίγουρα έκανα λάθη αλλά τα έχω ξεπεράσει. Νομίζω πως κάποιοι ήθελαν να χαθώ. Δεν θέλουν να με προβάλλουν σήμερα". Ο Περικλής στο Fame Story είχε "συμπαίκτες" τον Γιώργο Λιανό -είχε κατακτήσει την δεύτερη θέση-, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Νάνσυ Αλεξιάδη. "Κρατάω επαφή μόνο με τον Αγαμέμνονα. Μιλάμε τακτικά. Παλεύει κι αυτός για να έχει δουλειά στο τραγούδι", εξηγεί.

Περικλής Στεργιανούδης

Μήπως δεν είχε τελικά το ταλέντο για να κάνει καριέρα στο τραγούδι; "Στην Ελλάδα κανείς δεν έχει ταλέντο εκτός του Γιώργου Νταλάρα. Και σε τελική ανάλυση, ποιος θα κρίνει αν έχω ταλέντο ή όχι; Πήγα σε ένα παιχνίδι που ήξερα ότι θα υπάρχει κριτική επιτροπή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούσε να μου δοθεί μια ευκαιρία να δουλέψω. Γι' αυτό γύρισα στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα είμαι 39 ετών και μένω μόνος μου στην Πολίχνη, έχω δικό μου σπίτι. Έκανα τα κουμάντα μου οικονομικά και μπορώ να ζω όπως θέλω. Δύο χρόνια έζησα στην Αυστραλία. Εκεί σοβάτιζα. Τώρα ετοιμάζομαι να επιστρέψω στην Γερμανία. Εκεί έζησα 30 χρόνια από την ζωή μου, την νιώθω πατρίδα μου. Θέλω να δουλέψω για να μπορέσω να πάρω σύνταξη μόνο αυτό με ενδιαφέρει σήμερα. Από την Ελλάδα δεν περιμένω τίποτα".

Ο Περικλής Στεργιανούδης είχε και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο αδύναμο φύλο. Παρ' ολ' αυτά δεν έκανε κάποια μακροχρόνια σχέση, ούτε φυσικά παντρεύτηκε. "Είμαι ενάντια των σχέσεων. Χάνω τον χρόνο μου με τις γυναίκες", είναι η απάντηση που ομολογουμένως δεν περιμέναμε να ακούσουμε.

Περικλής Στεργιανούδης

Λίγο πριν κλείσουμε το τηλέφωνο ο Περικλής λέει: "Δεν πιστεύω πως θα αλλάξει κάτι. Κανείς δεν θέλει να μου δώσει μια ευκαιρία. Ο κόσμος με αναγνωρίζει ακόμα στο δρόμο και μου μιλάει. Θέλω να βγω στην τηλεόραση. Να κάνω μια εκπομπή και να ταράξω τα νερά. Να κάνω τον κόσμο να γελάει, αυτό έχει ανάγκη σήμερα. Ας μου δώσουν μία εκπομπή και θα την κάνω και τζάμπα, δεν θέλω αμοιβή".

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR