counter

Κι όμως! Ο Πέτρος Πυλαρινός είχε πάρει μέρος στο Fame Story 3 (Βίντεο)

Κι όμως! Ο Πέτρος Πυλαρινός είχε πάρει μέρος στο Fame Story 3 (Βίντεο)
Κι όμως! Ο Πέτρος Πυλαρινός είχε πάρει μέρος στο Fame Story 3 (Βίντεο)

Τον Πέτρο Πυλαρινό τον βλέπουμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» και εντυπωσιάζει τους τηλεθεατές με τις φωνητικές του ικανότητες.

Κάτι όμως που δεν ξέραμε για τον τραγουδιστή των Alcatrash, ήταν ότι είχε συμετάσχει στο Fame Story 3.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης, η εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου» πρόβαλε ένα βίντεο που δείχνει τον Πέτρο Πυλαρινό στο Fame Story.

Ο Πέτρος Πυλαρινός μιλάει για το Fame Story

Πρόσφατα, ο Πέτρος Πυλαρινός σε συνέντευξή του στο layout.gr μίλησε για τη συμμετοχή του στο Fame Story 3.

-Τώρα θα σε πάω λίγο στα πρώτα σου βήματα στο χώρο. Πως ήταν τα πράγματα στο “Fame Story 3”; Υπήρχε κάτι που, τότε σε σταματούσε από το όνειρο;

Από το “Fame Story” μιας και το θυμήθηκες, πάνε πάνω από 15 χρόνια, νομίζω. Δεν είναι ότι κάτι με σταμάταγε από το να ζήσω φουλ το όνειρο του να ασχοληθώ με τη μουσική επαγγελματικά, απλά δεν είχα τις εμπειρίες, τις παραστάσεις, το χαρακτήρα.. Δεν ήταν η ώρα μου, πώς να το πω.. δηλαδή μπορεί να μου δόθηκε η ευκαιρία, αλλά δεν ήμουν έτοιμος εγώ να την αρπάξω. Πρέπει να ‘σαι πάνω από όλα έτοιμος εσύ για να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα, όταν σου δοθεί η ευκαιρία και κάτι δεν μου κόλλαγε και στη ζωή μου σαν σόλο τραγουδιστής, επειδή δούλεψα ως σόλο σε νυχτερινά κέντρα αρκετά τα πρώτα χρόνια και το σταμάτησα για να συνεχίσω τις σπουδές μου, κάτι πάντα δεν μου κόλλαγε σε όλο αυτό και ήθελα να το κάνω λίγο πιο παρεΐστικο, πιο “μπαντικό” και μετά προέκυψαν οι “Alcatrash” και με βοήθησαν να το λύσω αυτό το θέμα.

-Ποια είναι τα βήματά σου μετά το “Fame Story” και πριν τη δημιουργία των “Alcatrash”;

Μετά το “Fame Story” λοιπόν, έκανα κάποια live μόνος μου και δούλεψα και στα μπουζούκια, δίπλα σε αρκετά μεγάλους καλλιτέχνες, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου η νυχτερινή ζωή και τα μπουζούκια σαν διαδικασία και απομακρύνθηκα. Τελείωσα τις σπουδές μου, συνέχισα να κάνω αραιά και πού κάποια live και δούλευα πάνω στο αντικείμενό μου πιο πολύ, στα πολυμέσα, παράλληλα φτιάχνοντας μια υποδομή στο μυαλό μου και στη ζωή μου, ώστε να μπορέσω να ασχοληθώ μετέπειτα επαγγελματικά με τη μουσική.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τον Πέτρο Πυλαρινό από την περίοδο που είχε πάρει μέρος στο μουσικό  talent show του ΑΝΤ1.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR