counter

Περικλής Κονδυλάτος: "Εγώ που μεγάλωσα με ετερόφυλους γονείς μεγάλωσα τέλεια;"

Περικλής Κονδυλάτος: "Εγώ που μεγάλωσα με ετερόφυλους γονείς μεγάλωσα τέλεια;"
Περικλής Κονδυλάτος: "Εγώ που μεγάλωσα με ετερόφυλους γονείς μεγάλωσα τέλεια;"

Το πρωί της Τετάρτης 10/1 ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Μέσα σε όλα ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων απάντησε για το νέο νομοσχέδιο σχετικά με τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια προχωρώντας σε μία προσωπική εξομολόγηση!

Όσα δήλωσε ο Περικλής Κονδυλάτος

«Η σχέση με τον πατέρα μου ήταν λίγο περίεργη, εμείς μέναμε στην Αθήνα ενώ εκείνος δούλευε στην επαρχία, με αποτέλεσμα να μεγαλώσω χωρίς την παρουσία του. Τώρα έχουμε επαφές, δεν είχαμε για κάποιο διάστημα, αλλά τα έχουμε βρει. Οι γονείς μου είναι τώρα δύο μεγάλοι άνθρωποι, προσπαθώ να βάζω όποια παράπονα έχω από αυτούς στην άκρη, γιατί δεν ξέρω και πόσο χρόνο έχω ακόμα μαζί τους. Είτε έχουμε περάσει καλά είτε όχι, έχω καταλάβει ότι κάποια στιγμή γινόμαστε οι γονείς μας» ανέφερε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Δείτε επίσης - Περικλής Κονδυλάτος: Η ανάρτησή του για τον θάνατο του Τόλη Σκουλαριώτη - "Ελπίζω από εκεί που είσαι να με συγχωρέσεις"

«Το νομοσχέδιο είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, το οποίο δεν μπορείς να το πιάσεις από μόνο του. Αρχικά δεν έχουμε αποδεχθεί ως κοινωνία τη σεξουαλικότητα των ομοφυλόφιλων, δεν τους έχουμε αποδεχθεί ως κανονικούς ανθρώπους. Αν είχαμε αποδεχθεί ότι έχουν τα ίδια δικαιώματα, δεν θα το συζητούσαμε αυτό τώρα», απάντησε ο Περικλής Κονδυλάτος για το νομοσχέδιο του γάμου και της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

«Γνωρίζω ήδη κάποιους ανθρώπους, είναι και από τον χώρο σας και τους ξέρεις όλος ο κόσμος, που είναι ομόφυλα ζευγάρια και έχουν παιδάκια. Έχω δει αυτά τα παιδιά να μεγαλώνουν με πάρα πολλή αγάπη. Εγώ που μεγάλωσα με ετερόφυλους γονείς μεγάλωσα τέλεια;», πρόσθεσε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε ο Περικλής Κονδυλάτος:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR