counter

Στο νοσοκομείο ο Στηβ Ντούζος - Νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες

Στο νοσοκομείο ο Στηβ Ντούζος - Νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες
Στο νοσοκομείο ο Στηβ Ντούζος - Νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Στηβ Ντούζος, ο οποίος και νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες. "Εδώ και τρεις τουλάχιστον εβδομάδες, βρίσκεται ήδη εδώ, νοσηλευόμενος με χρόνια πνευμονοπάθεια. Είναι γνωστό, έχει δηλώσει και ο ίδιος μέσα σε συνεντεύξεις του ότι εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια ταλαιπωρείται με προβλήματα στην καρδιά του, οπότε και τα αναπνευστικά συνέβαλαν στο να βρίσκεται εδώ και να υποβάλετε σχεδόν κάθε μέρα ένας εξετάσεις για τα πνευμόνια του", είπε ο Θάνος Βάγιος στο "Πρωινό" με τον Γιώργο Λιάγκα, στον ΑΝΤ1.

Ο ίδιος, βγήκε τηλεφωνικά στο "Πρωινό" και ανέφερε: "Μπήκα να κάνω κάποιες γενικές εξετάσεις που κάνω και βρήκαμε ότι έχει προχωρήσει λίγο το θέμα με τους πνεύμονες και την καρδιά. Τα είχα κάνει λίγο μαντάρα όλα και κάνω κάποιες θεραπείες. Περιμένουμε κάποιες απαντήσεις και θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος της εβδομάδας θα την κάνω", ανέφερε και συμπλήρωσε ότι έχει ΧΑΠ 2.

Διαβάστε επίσης: Στηβ Ντούζος: Το δημόσιο ξέσπασμα για τη ανήθικη πρόταση που δέχθηκε ο γιος του

"Έχω και προβλήματα με την καρδιά μου, αυτά πάνε πακέτο. Τα έχω κάνει λίγο ογδοντάρα στην υγεία μου αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά", τόνισε .

Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR