counter

Περικλής Κονδυλάτος για Δανάη Μπάρκα: "Εγώ ποτέ δεν αναφέρθηκα στην κοπέλα αυτή"

Περικλής Κονδυλάτος για Δανάη Μπάρκα: "Εγώ ποτέ δεν αναφέρθηκα στην κοπέλα αυτή"
Περικλής Κονδυλάτος για Δανάη Μπάρκα: "Εγώ ποτέ δεν αναφέρθηκα στην κοπέλα αυτή"

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» βρέθηκε την Τρίτη ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων μεταξύ άλλων απάντησε και για τις δηλώσεις που έκανε για τη Δανάη Μπάρκα και προκάλεσαν αντιδράσεις. 

Διαβάστε επίσης! Κονδυλάτος για Μπάρκα: "Με αυτά τα κιλά όταν φτάσει 50 χρονών δεν θα είναι υγιής"

«Όταν κάνω κάποιες συνεντεύξεις που δεν πηγαίνω live στις εκπομπές, το μοντάζ μπορεί να εμφανίσει τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Εγώ όλα αυτά που είπα ήταν ενωτικά, είπα ότι είναι μία όμορφη κοπέλα. Δεν θέλω να υπάρχει συνέχεια. Ήθελα να τεκμηριώσω την προγενέστερη δήλωσή μου. Δεν ήθελα να αναφερθώ σε κάποιο όνομα και να ξεκινήσουμε από την αρχή να το συζητάμε ξανά και ξανά. Δεν με ενδιαφέρει αυτό και δεν μου αρέσει να με συζητάνε κατ’ αυτόν τον τρόπο», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος και συνέχισε:

«Εγώ ποτέ δεν αναφέρθηκα στην κοπέλα αυτή, στην κυρία Μπάρκα. Εκείνη αναφέρθηκε μετέπειτα σε μένα και αναγκάστηκα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Δεν με κάλεσαν. Άρχισαν να με βρίζουν και να λένε ότι η δουλειά μου δεν πάει καλά. Θέλω να πω ότι της στέλνω την αγάπη μου, εύχομαι να είναι καλά, να πηγαίνει στη ζωή της καλά και όλα τα καλά».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR