counter

Πέθανε η 13χρονη ηθοποιός!

Πέθανε η 13χρονη ηθοποιός!
Πέθανε η 13χρονη ηθοποιός!

Την τελευταία της πνοή άφησε σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ η Laurel Griggs, μια ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη 13χρονη ηθοποιός πνοή την Τρίτη 5 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα μεταδίδει το ΤΜΖ ο ξαφνικός θάνατός της έγινε γνωστός σήμερα Κυριακή 10/11 χωρίς ωστόσο να ανακοινωθεί η αιτία που η μικρή Laurel έφυγε από τη ζωή.

Η 13χρονη ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της στο Broadway το 2013 σε ηλικία 6 ετών, στον ρόλο της Polly στο «Cat on a Hot Tin Roof» ενώ έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «ONCE», στην οποία έπαιζε και η Scarlett Johansson. Στην σειρά εμφανίστηκε για 17 μήνες μεταξύ 2013 και 2015.

Το τραγικό συμβάν σχολίασε η ηθοποιός Eliza Holland Madore, η οποία έπαιξε την Ιβάνκα στο «ONCE», εκφράζοντας την βαθιά λύπη της λέγοντας: «Είμαι συντετριμμένη από την αιφνίδια απώλεια της. Η Laurel - πάντα χαμογελούσατε και πάντα έκανε τους άλλους ανθρώπους να χαμογελούν». Και πρόσθεσε: «Είμαι ευγνώμων που την γνώρισα. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ και ποτέ δεν θα σταματήσω να την αγαπώ».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR