counter

Παύλος Χαϊκάλης: Το κόστος μιας συνεδρίας με αστρολογικές συμβουλές από τον ηθοποιό

Παύλος Χαϊκάλης: Το κόστος μιας συνεδρίας με αστρολογικές συμβουλές από τον ηθοποιό
Παύλος Χαϊκάλης: Το κόστος μιας συνεδρίας με αστρολογικές συμβουλές από τον ηθοποιό

Ο Παύλος Χαϊκάλης ασχολείται πλέον με την αστρολογία και πρόσφατα, σκιαγράφησε και το αστρολογικό προφίλ του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, Ηλία Μίχου

Το συγκεκριμένο γεγονός προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο.

Δείτε επίσης - Παύλος ΧαϊκάληςΗ αστρολογική ανάλυση του ηθοποιού για τον Ηλία Μίχο και η έντονη αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα

Ο Παύλος Χαϊκάλης για τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου

Μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα” ο Παύλος Χαϊκάλης ανέφερε: «Σηκώθηκα και διάβασα ότι έγραφαν για σάλο και αντιδράσεις. Υπάρχει κάτι στο site που το ανέβασα ότι επικροτώ την ηθική του Μίχου; Επικροτώ την κατάσταση; Τον βγάζω με ελαφρυντικά; Σε καμιά περίπτωση. Έκανα τον αστρολογικό χάρτη του επειδή βρίσκεται στην επικαιρότητα. Δεν κατάλαβα τι έχει συμβεί. Έπιασα το αρνητικό προφίλ ενός ανθρώπου. Δεν θεωρώ λάθος αυτό που έκανα, δεν το μετάνιωσα…Έχω κάνει τον αστρολογικό χάρτη και του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να μιλήσω. Θα γίνει της κακομοίρας».

Αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων ο ηθοποιός παρενέβη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Δείτε ΕΔΩ όσα δήλωσε.

Παύλος Χαϊκάλης: Το κόστος μίας συνεδρίας με αστρολογικές συμβουλές

Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίου “T-Live” σήμερα Τρίτη 15 Νοεμβρίου αποκάλυψε πως σε ιστοσελίδα που έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της στο διαδίκτυο, ο Παύλος Χαϊκάλης αναρτά άρθρα και βίντεο με αστρολογικό περιεχόμενο.

Μάλιστα, μέσω της ίδιας ιστοσελίδας μπορεί κάποιος να κλείσει μία διαδικτυακή συνεδρία διάρκειας 1,5 ώρας με τον Παύλο Χαϊκάλη, στην οποία θα λάβει συμβουλές με βάση το ωροσκόπιό του. 

Η εν λόγω διαδικτυακή συνεδρία κοστολογείται στα 90 ευρώ μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, ενώ στη συνέχεια, η τιμή θα αυξηθεί στα 120 ευρώ.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR