counter

Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Το metoo στην Ελλάδα είναι για τα σκουπίδια"

Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Το metoo στην Ελλάδα είναι για τα σκουπίδια"
Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Το metoo στην Ελλάδα είναι για τα σκουπίδια"

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" και τη δημοσιογράφο, Χριστίνα Βουδούρη έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία, μεταξύ αλλων, κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε ο Παύλος Χαικάλης για το κίνημα metoo.

«Δυστυχώς ή ευτυχώς θα συμφωνήσω, γιατί τα πραγματικά θύματα που είμαστε, δεν έχουμε μιλήσει ποτέ. Το metoo στην Ελλάδα είναι για τα σκουπίδια και είναι πραγματικότητα και δεν με ενδιαφέρει. Να έρθει ο οποιοσδήποτε να μου πει το οτιδήποτε. Έχουμε καλέσει το metoo σε πραγματικά περιστατικά και δεν εμφανίστηκε ποτέ. Όλοι κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και με το που κλείνουν οι κάμερες, όλοι τα συζητάνε. Στην πραγματικότητα και στην ουσία τι γίνεται; Τίποτα. Επιλεκτικό το metoo στην Ελλάδα. Επιλεκτικά όλα» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Διαβάστε επίσης: Παύλoς Xαϊκάλης: "Τα αληθινά θύματα του metoo δεν βγήκαν να μιλήσουν γιατί είναι άλλα συμφέροντα από πίσω"

Κατόπιν το μοντέλο ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να τη δούμε τηλεοπτικά. Η ίδια απάντησε: «Δε θα ήθελα να κάνω κάτι τηλεοπτικά διότι δεν θα ήθελα να πάρω τη θέση κανενός ανθρώπου ο οποίος σπουδάζει και μαθαίνει αυτό το πράγμα τόσα χρόνια. Δεν θα μπορούσα να είμαι στο My Style Rocks, γιατί δεν ξέρω από styling. Ακόμα και στην προσωπική μου ζωή, δεν ξέρω να ντυθώ σωστά. Αυτή η θέση θα ταίριαζε καλύτερα στην Παναγιώταρου και στην Emilia Vodos».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR