counter

Παύλος Παπαδόπουλος: Ο νικητής του Power of Love έγινε συγγραφέας - Το πρώτο του βιβλίο και η ζωή του σήμερα

Παύλος Παπαδόπουλος: Ο νικητής του Power of Love έγινε συγγραφέας - Το πρώτο του βιβλίο και η ζωή του σήμερα
Παύλος Παπαδόπουλος: Ο νικητής του Power of Love έγινε συγγραφέας - Το πρώτο του βιβλίο και η ζωή του σήμερα

Το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε τον Παύλο Παπαδόπουλο μέσα από τη συμμετοχή του στον δεύτερο κύκλο του «Power of Love», με τον ίδιο παίρνει μάλιστα το έπαθλο του μεγάλου νικητή.

Πριν από την είσοδό του στον ριάλιτι της αγάπης ο ίδιος εργαζόταν στην ασφάλεια υψηλών προσώπων. Έχοντας αποκτήσει, εκτός γάμου, στα 17 του χρόνια έναν γιο, τον οποίο λατρεύει, σήμερα ο Παύλος Παπαδόπουλος ζει στην Αθήνα και δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας, έχοντας μάλιστα σπουδάσει και δημιουργική γραφή.

Ο ίδιος, όμως, έκανε στροφή 180 μοιρών στη ζωή του καθώς έγραψε το πρώτο του βιβλίο, «Men’s Brain», στο οποίο αναφέρεται στις σχέσεις ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες. Ο Παύλος Παπαδόπουλος στην πρώτη του συνέντευξη, ως συγγραφέας πλέον, μίλησε στην «Espresso» και το Βαγγέλη Καράλη για το νέο του επαγγελματικό βήμα.

Διαβάστε επίσης: Παύλoς Παπαδόπoυλος: Η προσωπική του ζωή μετά το "Pοwer of Lοve" και η σχέση του με τους πρώην συμπαίκτες του

Πώς και γιατί αποφάσισες να γράψεις βιβλίο;

Ένιωθα ότι είχα πράγματα να πω και με τη συγγραφή μού δόθηκε η ευκαιρία να τα εκφράσω.

Μίλησέ μας για το «Men’s Brain» και τα μηνύματα που θέλεις να περάσεις στους αναγνώστες σου.

Το «Μen’s Βrain» είναι ένα βιβλίο το οποίο περιλαμβάνει ένα σύνολο σκέψεων, οι οποίες θεωρώ ότι θα βοηθήσουν τους αναγνώστες να δουν με άλλο μάτι τις σχέσεις μας.

Η συμμετοχή σου στο «Power of Love» θεωρείς ότι σε βοήθησε ώστε να καταλάβεις περισσότερο τις σχέσεις ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες;

Αναμφίβολα κάθε εμπειρία κάθε ανθρώπου τον βοηθάει ώστε να αντιληφθεί και να ερμηνεύσει τον κόσμο δίπλα του. Υπό αυτή την έννοια, ασφαλώς ως εμπειρία με βοήθησε.

Ως άνδρας έχεις μετανιώσει για κάποια συμπεριφορά σου σε κάποια σύντροφό σου;

Ποιος είναι εκείνος που μπορεί να πει ότι έχει συμπεριφερθεί τέλεια σε όλους τους ανθρώπους; Ασφαλώς έχω κάνει κι εγώ τα δικά μου λάθη.

Σκέφτεσαι να γράψεις και άλλο βιβλίο; Θα ήθελες να ακολουθήσεις την καριέρα του συγγραφέα;

Πράγματι η συγγραφή ενός νέου βιβλίου από την καινούργια χρόνια είναι μέσα στα σχέδιά μου. Εάν μπορώ να βιοποριστώ από τη συγγραφή, θα μου άρεσε.

Πώς είσαι στην προσωπική σου ζωή; Υπάρχει ο έρωτας;

Είμαι έξι χρόνια ελεύθερος, περνάω καλά με περιστασιακούς έρωτες, τώρα, αν βρω την ανάλογη σύντροφο, δεν θα πω «όχι» σε κάτι πιο μόνιμο.

Σήμερα, τηλεοπτικά υπάρχουν προτάσεις; Θα σε ενδιέφερε να συμμετέχεις σε κάποιο άλλο ριάλιτι;

Κατά καιρούς έχουν υπάρξει τηλεοπτικές προτάσεις, δεν ήταν όμως αυτό που με ενδιέφερε. Ασφαλώς και θα ήθελα να συμμετέχω, αλλά σε κάποιο αγωνιστικό, δυναμικό ριάλιτι. Αλλωστε και τα μηνύματα που παίρνω από τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια είναι του στιλ «πότε, Παύλο, θα σε δούμε να αγωνίζεσαι;».

Πηγή φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR