counter

Survivor : Η πρώτη ανάρτηση του Παύλου Παπαδόπουλου μετά την αποχώρησή του! "Με το κεφάλι ψηλά, διαπιστώνω πως…"

Survivor : Η πρώτη ανάρτηση του Παύλου Παπαδόπουλου μετά την αποχώρησή του! "Με το κεφάλι ψηλά, διαπιστώνω πως…"
Survivor : Η πρώτη ανάρτηση του Παύλου Παπαδόπουλου μετά την αποχώρησή του! "Με το κεφάλι ψηλά, διαπιστώνω πως…"

Από το Survivor αποχώρησε πριν λίγες ημέρες ο Παύλος Παπαδόπουλος.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε στην Ελλάδα ενώ την Τετάρτη 24/1 πραγματοποίησε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.

«Δεν χαίρομαι που είμαι πίσω τόσο νωρίς, ήθελα να κάτσω πολύ περισσότερο γιατί δεν είχα θέμα στην επιβίωση ή στο φαγητό. Έχασα 8,5 κιλά. Από την αρχή πήγε στραβά ο στόχος, για κάποιο λόγο ήταν ο μεγαλύτερός μου εχθρός. Έχανα στο τόσο! Στεναχωρήθηκα πολύ με τον Αλέξη Παππά που κλαίει στο τρέιλερ, είχαμε έρθει κοντά. Γυρνάει στο μυαλό μου η εικόνα του που κλαίει. Αν παρέμενα θα βλέπατε πολλά ωραία πράγματα. Είχαμε δει πολλά, είχαμε συζητήσει πολλά. Χωρίς να πούμε αερολογίες, αλλά πράγματα που γίνονται μπροστά μας. Θα βλέπατε εξελίξεις πολύ έντονες. Ο Φάνης ξεκίνησε δυναμικά και έπεσαν όλοι πάνω του. Δείχνει ότι έχει γνώσεις, αλλά θεωρώ ότι δεν έχει ακέραιο χαρακτήρα. Όταν μιλάς και λες “εν μέρει έχεις δίκιο” σημαίνει ότι δεν έχεις άποψη. Εγώ όταν έχω μια άποψη επιμένω σε αυτό, δεν το παίρνω πίσω. Ο Άγγελος θα φτάσει μακριά, γιατί τώρα πιάνει ψάρια και λένε ότι κάνουν ζωή χαρισάμενη! Δεν μπορούν να τον διώξουν. Το Survivor είναι μια απίστευτη εμπειρία, ένα μέρος που τις λίγες ώρες που έχεις να ξεκουραστείς, δουλεύει μόνο το μυαλό σου και το μόνο που σκέφτεσαι είναι…πολλά πράγματα. Είναι πηγή έμπνευσης για να γράψω ξανά ένα καινούργιο βιβλίο», δήλωσε ο Παύλος Παπαδόπουλος προσφάτως στην κάμερα της εκπομπής, "Γεια σου".

Δείτε επίσης - Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Παύλου Παπαδόπουλου μετά την αποχώρησή του

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του ο Παύλος Παπαδόπουλος ανέφερε πως μετά τη συμμετοχή του στο Survivor νιώθει πιο δυνατός στο να αντιμετωπίζει δυσκολίες.

«Σε αυτό το εκπληκτικό ταξίδι του Survivor, κάθε στιγμή αποτελούσε μια πύλη για ενδυνάμωση και αυτογνωσία. Άλλωστε οι αγώνες που δεν κερδίζουμε μας κάνουν ισχυρότερους! και κάθε στιγμή που δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό είναι μια προσθήκη στο υπέροχο μωσαϊκό της ζωής.

Με το κεφάλι ψηλά, διαπιστώνω πως κάθε αγώνας, κάθε ήττα και κάθε πρόκληση με ενίσχυσαν, κάνοντας με πιο ανθεκτικό και πεπεισμένο να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες. Αισθάνομαι ευγνώμων προς τον Θεό για τη δύναμη που μου παραχώρησε, καθοδηγώντας με σε κάθε βήμα.

Αυτή η εμπειρία αφήνει το μήνυμα ότι η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση είναι κλειδιά για την ξεπέραση κάθε προκλησης. Και ενώ ο αγώνας μπορεί να τελείωσε, η δύναμή μου συνεχίζει να αναπτύσσεται, καθοδηγούμενη από την πίστη που τρέφω στη θεία δύναμη», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του και την συνόδευσε με φωτογραφίες του από στιγμές του στον στίβο μάχης.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Παύλου Παπαδόπουλου:

Photo credits - @pavlos_papadopoulos

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR