counter

Παύλος Παπαδόπουλος: Η προσωπική του ζωή μετά το "Power of Love" και η σχέση του με τους πρώην συμπαίκτες του

Παύλος Παπαδόπουλος: Η προσωπική του ζωή μετά το "Power of Love" και η σχέση του με τους πρώην συμπαίκτες του
Παύλος Παπαδόπουλος: Η προσωπική του ζωή μετά το "Power of Love" και η σχέση του με τους πρώην συμπαίκτες του

Ο Παύλος Παπαδόπουλος, που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον δεύτερο κύκλο του Power of Love, στο οποίο αναδείχτηκε νικητής, μίλησε στην Espresso για την ζωή του σήμερα. Ο ίδιος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως είναι 4,5 χρόνια μόνος, ενώ παράλληλα εξήγησε με ποιους παίκτες πρώην συμπαίκτες του διατηρεί επαφές.

Ας πάμε λίγο στα προσωπικά σου. Υπάρχει κάτι στη ζωή σου αυτή τη χρονική περίοδο; Έχεις βρει την αγάπη έξω από το παιχνίδι;

Ερωτικά, είμαι τεσσεράμισι χρόνια μόνος μου. Φέτος τον Αύγουστο, αν δε βρεθεί κάτι, θα κλείσω πέντε χρόνια μόνος. Εννοείται πως θέλω έναν άνθρωπο δίπλα μου, όπως οι περισσότεροι. Ξέρω τι θέλω στη ζωή μου, και αυτό που θέλω είναι σπάνιο στις εποχές που ζούμε. Όπως θα είμαι απέναντι σε μια γυναίκα, θα την σέβομαι, θα την στηρίζω, θα προσπαθώ για εκείνη και θα την αγαπάω, έτσι θέλω και από εκείνη που θα είναι στο πλάι μου να μου φέρεται ανάλογα. Πράγμα που είναι πολύ δύσκολο να βρει κάποιος. Πολύς κόσμος. Δυστυχώς παντρεύεται και χωρίζει έχοντας κάνει παιδιά, και όλο αυτό με αποθαρρύνει από το να κάνω κάτι σοβαρό. Τα έχω βιώσει και εγώ παλαιότερα και μου είναι δύσκολο να ξανά μπω σε μια τέτοια κατάσταση. Παρόλο που ο γιος μου είναι 10 χρονών, έχει περάσει καιρός και έχω ηρεμήσει.

Με ποιους συμπαίκτες από το Power of Love έχεις κρατήσει επαφές;

Μιλάω με την Ζένια Σολδάτου, με τον Βασίλη Χαλκιά ελάχιστα και τον Αλέξανδρο Κούβελα. Δεν περίμενα να μη μιλάω με τον Αμπατζόγλου, γιατί τον θεωρούσα διαφορετικό άνθρωπο από ότι ήταν στο παιχνίδι και απογοητεύτηκα. Για τους υπόλοιπους δε μου φάνηκε τόσο περίεργο, γιατί δεν ταίριαζα τόσο σαν χαρακτήρες. Οι περισσότεροι μπήκα στο παιχνίδι διαβασμένοι, δηλαδή είχαν έρθει ξεκάθαρα για την προβολή και τα χρήματα. Οπότε και στη ζωή μου έξω από το παιχνίδι δεν ταιριάζαμε.

Το μετάνιωσες που συμμετείχες;

Όχι, δεν το έχω μετανιώσει ούτε λεπτό ήθελα να αλλάξω πολλά πράγματα στην παλιά μου ζωή και το παιχνίδι μου έδωσε την ευκαιρία να το κάνω. Με αλλάξει εμένα ως άνθρωπο και με έκανε καλύτερο. Έμαθα να τσαλακώνομαι και να ανέχομαι κάποια πράγματα που στο παρελθόν δεν ανεχόμουν. Έμαθα να σκέφτομαι διαφορετικά και, πέρα από αυτό, ξεκλείδωσα πολλές πτυχές του εαυτού μου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR