counter

Πασίγνωστος ηθοποιός αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος

Πασίγνωστος ηθοποιός αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος
Πασίγνωστος ηθοποιός αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος

Για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά, ύστερα από αρκετά χρόνια φημών, ο Kevin Spacey. Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός αποκάλυψε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, πως είναι ομοφυλόφιλος και πως στο παρελθόν είχε τόσο σχέσεις με γυναίκες, όσο και με άντρες.

Ο 58χρονος βραβευμένος με Oscar, Kevin Spacey έκανε τη δήλωσή αυτή, απολογούμενος παράλληλα προς τον επίσης ηθοποιό Anthony Rapp, για ένα περιστατικό που είχε συμβεί το 1986, όταν ο δεύτερος ήταν μόλις 14 χρόνων και ο Kevin Spacey 26. Όπως είπε ο Anthony Rapp, ο 58χρονος σήμερα ηθοποιός, τον είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά.

Ο σταρ του House of Cards εξομολογήθηκε πως δεν θυμάται τίποτα, επειδή το περιστατικό ήταν πριν από 30 χρόνια και ζήτησε συγγνώμη για την εντελώς ακατάλληλη συμπεριφορά μεθυσμένου που είχε.

Ο Kevin Spacey έγραψε μεταξύ άλλων στο Twitter: «Ξέρω τις φήμες που κυκλοφορούν όλα αυτά τα χρόνια για μένα και θέλω να αντιμετωπίσω το ζήτημα με ειλικρίνεια… Όπως γνωρίζουν οι πιο στενοί μου φίλοι, στην ζωή μου είχα σχέσεις με άντρες και με γυναίκες. Είχα ερωτικές και ρομαντικές σχέσεις με άντρες στην ζωή μου και τώρα επέλεξα να ζω ως ομοφυλόφιλος άντρας. Θέλω να το αντιμετωπίσω αυτό ειλικρινά και ανοιχτά και αυτό ξεκινά με την εξέταση της ίδιας μου της συμπεριφοράς».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR