counter

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες για την ηθοποιό Όλγα Πολίτου

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες για την ηθοποιό Όλγα Πολίτου
Πάρα πολύ δύσκολες ώρες για την ηθοποιό Όλγα Πολίτου

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η ηθοποιός Όλγα Πολίτου.

Συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή ο επί 40 χρόνια σύντροφός της, Γιώργος Γρηγοριάδης.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η φίλη της Όλγας Πολίτου, δημοσιογράφος Δήμητρα Γκουντούνα.

«Μόλις τέλειωσε η παράσταση άνοιξε το κινητό της. Σε λίγα λεπτά χτύπησε το τηλέφωνο από το Κέντρο Αποκατάστασης που είχε πάει ο άνδρας της μετά από ένα σπάσιμο στο πόδι. Και έτσι απλά της ανήγγειλαν το θάνατό του. Η ηθοποιός Όλγα Πολίτου έχασε τον σύντροφό της. Σαράντα χρόνια λατρεμένη πορεία είχαν οι δυο τους. Παιδική μου φίλη η Όλγα, έζησα μαζί τους από το πρώτο βλέμμα του έρωτα, μέχρι σήμερα που ο Γιώργος Γρηγοριάδης μας αποχαιρέτησε», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Δήμητρα Γκουντούνα για την Όλγα Πολίτου.

Η Όλγα Πολίτου σε συνέντευξη που είχε δώσει το 2019 στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τον Κώστα Τσουρό, μετά από σχετική ερώτηση δεν ήθελε να απαντήσει εάν έχει παντρευτεί ή όχι. Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της, η Όλγα Πολίτου κρατούσε την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Συνειδητά έχω κρατήσει την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα. Κανένα σχόλιο για το αν είμαι παντρεμένη ή όχι. Με σεβάστηκαν τα Μέσα και οι δημοσιογράφοι και σας ευχαριστώ πολύ», είχε δηλώσει η Όλγα Πολίτου.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR