counter

Έσβησε τα... Μην μετράτε, είναι πολλά!

Έσβησε τα... Μην μετράτε, είναι πολλά!
Έσβησε τα... Μην μετράτε, είναι πολλά!

Με μια ανάσα έσβησε όλα τα κεράκια της τούρτας ο Μανούσος Μανουσάκης που όπως βλέπετε είναι πολλά! Ο σκηνοθέτης των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών έκλεισε τα 64 του χρόνια και οι φίλοι του αλλά και τα αγαπημένα του πρόσωπα του είχαν ετοιμάσει ένα πάρτι έκπληξη.

Συγγενείς και φίλοι του αφιέρωσαν το βράδυ τους για να προετοιμάσουν το πάρτι στο αγαπημένο μαγαζί του Μανούσου Μανουσάκη και η έκπληξη στέφθηκε με επιτυχία. Μια τεράστια τούρτα που έγινε με ειδική παραγγελία για να χωράει τα “αμέτρητα” γαλάζια κεράκια περίμενε τον εορτάζοντα.

Ο 64χρονος σκηνοθέτης δε μπορούσε να περιγράψει τη χαρά του μόλις αντίκρισε την τούρτα αλλά χρειάστηκε να πάρει την πιο μεγάλη ανάσα για να σβήσει όλα τα κεράκια. Κοκκίνισε ολόκληρος από το φύσημα αλλά τα κατάφερε και τα έσβησε όλα.

Ο Μανούσος Μανουσάκης γεννήθηκε το 1950 και σπούδασε κινηματογράφο στην Αγγλία στο "London School of Film Technique" και ερχόμενος στην Ελλάδα στόχευσε να πετύχει και τα κατάφερε. Εκτός από την σκηνοθεσία το ενδιαφέρον του κίνησαν και άλλες ασχολίες όπως η καλλιέργεια βιολογικών προϊόντων κατά κύριο λόγο ελιά και λαδί, η ιστιοπλοΐα και η αστρονομία.

Στο πάρτι έκπληξη το παρών έδωσαν καλοί του φίλοι και συνεργάτες. Μεταξύ αυτών ήταν και λαμπερά ζευγάρια όπως η Μαρία Κορινθίου με το Γιάννη Αϊβάζη και η Μαριάννα Τουμασάτου με τον Αλέξανδρος Σταύρου. Αγκαλιά πόζαρε με το Λάκη Κομνηνό αλλά και με την Όλγα Νταϊφά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR