counter

Παντρεμένη και με έναν γιο η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ

Παντρεμένη και με έναν γιο η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ
Παντρεμένη και με έναν γιο η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ

Νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή του φαίνεται πως έχει γυρίσει ο Μπραντ Πιτ αφού εδώ και μερικούς μήνες την καρδιά του έχει κλέψει η γοητευτική Νικόλ Ποτουράλσκι, μοντέλο από τη Γερμανία με πολωνικές ρίζες. Η πρώτη γνωριμία της αινιγματικής Νικόλ με τον 56χρονο ηθοποιό του Χόλιγουντ έγινε τον Αύγουστο του 2019 στο Βερολίνο και μάλιστα, μέσα στο διάσημο εστιατόριο Borchardt, ιδιοκτησίας του 68χρονου Ρόλαντ Μέρι, συζύγου της 27χρονης καλλονής και πατέρα του εφτάχρονου γιου της. 

Ο σταρ του Χόλιγουντ γοητεύτηκε αμέσως από το μοντέλο όταν οι ματιές τους διασταυρώθηκαν και, όπως όλα δείχνουν, ο Μπραντ Πιτ και η νεαρή Νικόλ Ποτουράλσκι δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι, αν και η 27χρονη είναι ήδη παντρεμένη χωρίς να δείχνει να την απασχολεί καθόλου το ζήτημα του διαζυγίου. 

Η νεαρή σύντροφος του Μπραντ Πιτ παραμένει παντρεμένη με τον 68χρονο σύζυγό της με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα γιο 7 ετών, τον Εμίλ. Μάλιστα, ο γιος της ξεκίνησε πρόσφατα το σχολείο στο Βερολίνο, αλλά νωρίτερα μέσα στο μήνα συνόδευσε την όμορφη μαμά του σε ταξίδι της στο Μπέβερλι Χιλς. 
 
Από τη δική του πλευρά όταν ο σύζυγος της Νικόλ ρωτήθηκε πρόσφατα από βρετανική εφημερίδα για την σχέση του μοντέλου με τον ηθοποιό του Χόλιγουντ αρκέστηκε στη λακωνική απάντηση: «Ουδέν σχόλιο». Πάντως, ο 68χρονος άντρας αντιμετωπίζει την κατάσταση με ψυχραιμία καθώς έχει κάνει «αρκετούς» γάμους και έχει αποκτήσει πέντε παιδιά. Όπως δε αποκάλυψε φίλος του στο βρετανικό Τύπο: «Αυτοί είναι ακόμα παντρεμένοι αλλά η σχέση τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ανοιχτός γάμος». 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR