counter

Αντζελίνα Τζολί: Καταγγέλει για σωματική κακοποίηση τον Μπράντ Πιτ! "Στο αεροπλάνο στράφηκε πρώτη φορά και κατά των παιδιών"

Αντζελίνα Τζολί: Καταγγέλει για σωματική κακοποίηση τον Μπράντ Πιτ! "Στο αεροπλάνο στράφηκε πρώτη φορά και κατά των παιδιών"
Αντζελίνα Τζολί: Καταγγέλει για σωματική κακοποίηση τον Μπράντ Πιτ! "Στο αεροπλάνο στράφηκε πρώτη φορά και κατά των παιδιών"

Η Αντζελίνα Τζολί ισχυρίζεται, μέσω των δικηγόρων της σε νέα δικαστική κατάθεση, ότι ο Μπραντ Πιτ ήταν βίαιος απέναντί της, ενώ ένα περιστατικό με αεροπλάνο το που την οδήγησε στην υποβολή αίτησης διαζυγίου.

Στο πλαίσιο της δικαστικής διαμάχης του πρώην ζευγαριού για το γαλλικό οινοποιείο τους, στις 4 Απριλίου, η νομική ομάδα της ηθοποιού κατέθεσε αίτηση με την οποία ζητά να δημοσιοποιηθούν συνομιλίες που, όπως λένε, αποδεικνύουν ότι ο Μπραντ Πιτ δεν άφηνε την Τζολί να του πουλήσει το μερίδιό της στο οινοποιείο, εκτός αν συμφωνούσε σε μια «πιο επαχθή» και «εκτεταμένη» συμφωνία εμπιστευτικότητας.

Διαβάστε επίσης: Μπραντ Πιτ: Παγκόσμιο viral η ανάρτηση του γιου του! "Χρόνια πολλά, απαίσιε άνθρωπε"

 

Στο πλαίσιο της νέας κατάθεσης, οι δικηγόροι της Τζολί ανέφεραν: «Ενώ το ιστορικό σωματικής κακοποίησης της Τζολί από τον Πιτ ξεκίνησε πολύ πριν από το αεροπορικό ταξίδι της οικογένειας τον Σεπτέμβριο του 2016 από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες, αυτή η πτήση σηματοδότησε την πρώτη φορά που έστρεψε τη σωματική του κακοποίηση και στα παιδιά. Η Τζολί τότε τον εγκατέλειψε αμέσως».

«Αυτό είναι ένα μοτίβο συμπεριφοράς - όποτε υπάρχει μια απόφαση που πηγαίνει εναντίον της άλλης πλευράς επιλέγουν σταθερά να εισάγουν παραπλανητικές, ανακριβείς ή/και άσχετες πληροφορίες ως αντιπερισπασμό», δήλωσε στο PEOPLE ένας φίλος του Πιτ και πρόσθεσε:

«Υπήρξε μια μακρά δίκη για την επιμέλεια που αφορούσε όλο το ιστορικό της σχέσης τους και ένας δικαστής που άκουσε όλα τα στοιχεία εξακολουθεί να του δίνει την επιμέλεια 50/50».

Σύμφωνα με την πλευρά της Τζολί, η αγωγή για το οινοποιείο δεν θα είχε προχωρήσει αν ο Πιτ είχε αγοράσει το μερίδιο της Τζολί όταν εκείνη έκανε την προσφορά.

Ωστόσο, οι δικηγόροι της Τζολί αναφέρουν ότι ο Πιτ αρνήθηκε τη συμφωνία εκτός αν συνοδεύονταν από το συμφωνητικό εμπιστευτικότητας και υποδηλώνουν ότι ο ηθοποιός φοβόταν ότι τα σφραγισμένα έγγραφα που περιλαμβάνονται στη μάχη τους για την κηδεμονία θα μπορούσαν να δημοσιοποιηθούν χωρίς το συμφωνητικό εμπιστευτικότητας.

«Το σφραγισμένο αρχείο της Τζολί, το οποίο περιλάμβανε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, περιλήψεις των αναμενόμενων καταθέσεων της οικογένειας και άλλα στοιχεία, έκανε τον Πιτ να φοβάται ότι οι πληροφορίες θα μπορούσαν τελικά να δημοσιοποιηθούν. Ο Πιτ ήθελε η Τζολί να δεσμευτεί συμβατικά σε αυτή τη σιωπή σχετικά με την υποτιθέμενη προσωπική του ανάρμοστη συμπεριφορά, είτε σχετίζεται με το οινοποιείο είτε όχι», λένε επίσης οι δικηγόροι της ηθοποιού. 

Μια κατάθεση του Ιουνίου 2023 από τη νομική ομάδα του Πιτ, ωστόσο, υποστηρίζει ότι η Τζολί ήταν εκείνη που πρότεινε μια «ακόμη ευρύτερη ρήτρα μη δυσφήμισης» ως μέρος της συμφωνίας και η ομάδα του Πιτ παρουσίασε μια άλλη, πιο στενή. 

Το θέμα του συμφωνητικού εμπιστευτικότητας ήρθε στο προσκήνιο πέρυσι στη δικαστική διαμάχη, ενώ το πρώην ζευγάρι έχει έξι παιδιά: Τον Μάντοξ, 22 ετών, τον Παξ, 20 ετών, τη Ζαχάρα, 19 ετών, τη Σιλό, 17 ετών και τα 15χρονα δίδυμα Βιβιέν και Νοξ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συνέχεια, θα είναι ενδιαφέρουσα...

Photo Credits: ZUMA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR