counter

Παντελής Καναράκης: "Με την Ελένη Μενεγάκη ερωτευτήκαμε"

Παντελής Καναράκης: "Με την Ελένη Μενεγάκη ερωτευτήκαμε"
Παντελής Καναράκης: "Με την Ελένη Μενεγάκη ερωτευτήκαμε"

Ο Παντελής Καναράκης φωτογραφήθηκε για το περιοδικό People

Ο γνωστός ηθοποιός Παντελής Καναράκης μίλησε στο περιοδικό "People" για τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη και τη γνωριμία του με τη Δέσποινα Βανδή.

Η σχέση του Παντελή Καναράκη και της Δέσποινας Βανδή κρατάει εδώ και δεκαετίες καθώς γνωρίστηκαν όταν ήταν και οι δύο φοιτητές στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος λέει στο περιοδικό: "Γνώρισα τη Δέσποινα την ημέρα που πέρασα στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Εκείνη ήδη σπούδαζε στη Φιλοσοφική. Έμενε σε ένα σπίτι μαζί με άλλες δύο συμφοιτήτριές της. Η δική μου παρέα γνώριζε τη μία από τις δύο συγκάτοικους της Δέσποινας. Εκείνη, λοιπόν, τη βραδιά πηγαίνω να βρω την παρέα μου, που είναι στο σπίτι των κοριτσιών. Γίνεται ένας πανικός. Χαιρόμαστε, φωνάζουμε, ανοίγουμε ποτά. Εκείνη τη στιγμή, βγαίνει μια κούκλα σγουρομάλλα από το δωμάτιο και μας λέει "Παιδιά, σας παρακαλώ, αύριο γράφω μάθημα. Λίγη ησυχία’". Της ζητάω συγνώμη, ενώ παράλληλα της εξηγώ πως κάνουμε φασαρία γιατί πέρασα στο ΚΘΒΕ. Μου χαμογελάει και λέει "Εντάξει, τότε, δεν πειράζει. Κάψτε το" θυμάται ο Παντελής Καναράκης.

Ο Παντελής Καναράκης δηλώνει ερωτευμένος με την Ελένη Μενεγάκη. Μια γνωριμία που εξελίχθηκε σε συνεργασία και στη συνέχεια σε μια πολύ δυνατή φιλία. Ο Παντελής Καναράκης είπε για την Ελένη Μενεγάκη: "Το 1997 είχε έρθει ως πελάτισσα στις Χάντρες η Μενεγάκη. Δεν μου έδωσε καμία σημασία. Νομίζω πως ούτε καν με θυμόταν από εκεί και είχα θυμώσει πάρα πολύ. Μετά από ένα χρόνο, πάω καλεσμένος στην εκπομπή της και ερωτευτήκαμε. Κάπως έτσι ήρθε και η συνεργασία και πέρασα δύο εξαιρετικά χρόνια στον Πρωινό Καφέ".

Η συνεργασία του μαζί της ολοκληρώνεται μετά από δύο σεζόν. Θα ήθελε όμως τώρα να επιστρέψει στην τηλεόραση; "Όταν έφυγα από τον Πρωινό Καφέ, μου έτυχε ακριβώς το αντίθετο. Δεν ήθελα να πηγαίνω ούτε καλεσμένος σε εκπομπές. Πέρασα κάποια χρόνια που απείχα. Με κούρασα. Ενώ στην αρχή έγραφα τις εκπομπές σε βίντεο για να τις βλέπω, μετά αυτό τελείωσε μέσα μου. Αισθανόμουν πως όλο αυτό με αποσπούσε από το στόχο μου, να κάνω θέατρο και σίριαλ" συμπληρώνει. 

Ο Παντελής Καναράκης φωτογραφήθηκε για το περιοδικό People

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR