counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Δείτε φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Δείτε φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Δείτε φωτογραφίες)

CHICAGO! Το μιούζικαλ του 1975 που έχει μείνει στην ιστορία του αμερικάνικου και παγκόσμιου εν γένει θεάτρου, ανεβαίνει στο Παλλάς από τις 27 Οκτωβρίου σε απόδοση και σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, με ένα λαμπερό καστ ηθοποιών: Σμαράγδα Καρύδη, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Αντώνη Λουδάρο και σε ρόλο έκπληξη η Μαρινέλλα.

Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Σ’ αγαπάω, αλλά…" έγινε το βράδυ της Τρίτης 23 Οκτωβρίου στο θέατρο «Αθηνά». Το σενάριο είναι δια χειρός Γιώργου Βάλαρη και πρωταγωνιστούν ο Αλέξανδρος Σταύρου, η Μαριάννα Τουμασάτου, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Ιωσήφ Μαρινάκης.

Σε bar restaurant στο Γκάζι, ξεκίνησε η μουσικοθεατρική, σατιρική παράσταση «Cine Shamone». Μια παράσταση με την πιο ανατρεπτική και ανορθόδοξη ματιά σε κινηματογραφικές ταινίες από τον παγκόσμιο και ελληνικό κινηματογράφο, με τραγούδια από τα 60’s, 70’s, 80’s, 90’s αλλά και της σημερινής μουσικής σκηνής. Εμφανίζονται οι: Σοφία Βογιατζάκη, Παντελής Καναράκης, Γιώργος Αλουπογιάννης, Στέργιος Νταουσανάκης, Γιώργος Κοψιδάς, Αλεξάνδρα Κουλούρη. Σε ρόλο έκπληξη, ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Η Άννα Βίσση έδωσε συνέντευξη τύπου στο «Κέντρο Αθηνών», λίγες μόνο μέρες πριν την πρεμιέρα του προγράμματος  "Lav" που θα παρουσιάζει φέτος το χειμώνα. Mαζί της στην σκηνή θα εμφανίζονται η Demy, οι Μy Excuse και ο Νίκος Ζωιδάκης.

Το έργο «Υπό το μηδέν» παίζεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο ΠΚ. Πρωταγωνιστές ο Βασίλης Παλαιολόγος και ο Νεκτάριος Λουκιανός. Πολλοί φίλοι και συνάδελφοι τους βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR