counter

Πάνος Ζάρλας: Προβλέπει τους φετινούς νικητές του Power of Love

Πάνος Ζάρλας: Προβλέπει τους φετινούς νικητές του Power of Love
Πάνος Ζάρλας: Προβλέπει τους φετινούς νικητές του Power of Love

Ο Πάνος Ζάρλας μιλώντας στο FTHIS.GR σχολίασε τον φετινό κύκλο του Power of Love, αλλά και τα νέα πρόσωπα που αναζητούν τον έρωτα στο σπίτι της αγάπης.

Ποιοι είναι οι παίκτες που θεωρεί πως θα φτάσουν στον μεγάλο τελικό και τι θα συμβούλευε σε κάποιον που θα δήλωνε συμμετοχή στο Power of Love;

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης του Πάνου Ζάρλα

Τι θα συμβούλευες κάποιον νέο παίκτη του Power of Love;

Θα του μιλούσα πρώτα για τις συνέπειες και την αλλαγή, που θα έβλεπε στην ψυχολογία του, μετά το τέλος του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα θα του έλεγα να πάει γιατί το παιχνίδι είναι ένα λούνα παρκ. Μπαίνεις, παίζεις, χαμογελάς, ερωτεύεσαι, αλλά κάποια στιγμή το παιχνίδι τελειώνει και εσύ πρέπει να επιστρέψεις πίσω στο σπίτι σου.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ: Πάνος Ζάρλας: Ο νικητής του Power of Love κάνει restart στη ζωή του και μιλά για όλα στο FTHIS.GR

Οι προβλέψεις σου για τον τελικό του φετινού Power of Love;

Για εμένα ο Τζόνι Αμπατζόπουλος και η Μαργαρίτα Νέρτζη είναι ήδη οι φετινοί νικητές. Είναι δύο παιδιά που δεν έχουν κουράσει το κοινό με τη σχέση τους και πάνω απ΄όλα είναι δύο καλά παιδιά τα οποία πιστεύω πως θα φτάσουν στον μεγάλο τελικό γιατί το αξίζουν!

Αμπατζόπουλος - Νέρτζη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR