counter

Παναγιώτης Βασιλάκος: Το ξέσπασμα για το σούβλισμα των αρνιών- “Δεν νηστεύετε όπως πρέπει. Είναι αστείο και γελοίο”

Παναγιώτης Βασιλάκος: Το ξέσπασμα για το σούβλισμα των αρνιών- “Δεν νηστεύετε όπως πρέπει. Είναι αστείο και γελοίο”
Παναγιώτης Βασιλάκος: Το ξέσπασμα για το σούβλισμα των αρνιών- “Δεν νηστεύετε όπως πρέπει. Είναι αστείο και γελοίο”

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος θέλησε να κάνει τη δική του δημόσια τοποθέτηση για το έθιμο του Πάσχα και το σούβλισμα του αρνιού, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος Έλληνας Bachelor έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και στη συνέχεια εκνευρισμένος δημοσίευσε μερικά βίντεο, κάνοντας κάποιες διευκρινήσεις.

Οι αναρτήσεις του Παναγιώτη Βασιλάκου

Ανάμεσα σε όσα έγραψε και είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, δήλωσε ότι έχει σταματήσει να καταναλώνει κρέας και αυτό είναι κάτι που τον χαροποιεί.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Εριέττα Κούρκουλου: Το ξέσπασμα για το σούβλισμα των αρνιών - "Είμαι Vegan, όχι επειδή είναι εύκολο, αλλά..."

«Από όποια πλευρά και να το δούμε είναι λάθος αυτό το έθιμο!! Και να θέλω να σας δικαιολογήσω δε μπορώ!! Τρώτε 100000 κιλά κρέας όλο τον χρόνο!! Δε κάνετε ούτε μια μέρα νηστεία! Και περιμένετε τη Κυριακή του Πάσχα να σκοτώσετε άλλες τόσες χιλιάδες ψυχές! Χαίρομαι που κατάφερα να κόψω το κρέας μια για πάντα!!!», έγραψε στην ανάρτησή του, ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

Το διευκρινιστικό βίντεο του Παναγιώτη Βασιλάκου

Σε βίντεο που πόσταρε στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Βασιλάκος είπε μεταξύ άλλων: «Επειδή πολλοί από εσάς που δε με ακολουθείτε, βλέπετε κάποιες αναρτήσεις που κάνουν κάποια sites, που είναι κάποιοι που κρατάνε τα αρνιά λες και είναι τρόπαια… Εγώ συνειδητά αποφάσισα στα 32 μου να μην ξαναφάω κρέας. Για 32 χρόνια έτρωγα κρέας. Είναι μια δική μου προσωπική επιλογή.

Αυτό που ήθελα να επισημάνω είναι το εξής: Ξέρω πολύ καλά ότι οι περισσότεροι από εσάς, δεν νηστεύετε όπως πρέπει να νηστέψετε. Δεν κάνετε αυτά τα σχετικά που πρέπει να κάνετε. Να νηστέψετε το κρέας, να μη βρίζετε, να μην εκνευρίζεστε, να μην κατηγορείτε, να μην κουτσομπολεύετε. Υπάρχουν βέβαια και αρκετοί που το τηρούν.

Είναι αστείο και γελοίο, όταν τη Σαρακοστή και τη Μεγάλη Εβδομάδα δεν κάνεις αυτά που σου λέει η θρησκεία και τα έθιμα, ξαφνικά την Κυριακή του Πάσχα να θυμηθείς να ψήσεις 50 κρέατα, να φας 600 μπριζόλες, που κάθε μέρα πριν τη Σαρακοστή τρως κρέας. Αυτό δεν είναι υποκρισία ρε παιδιά; Μην τρελαθούμε τελείως».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR