counter

Παναγιώτης Βασιλάκος: Η επανασύνδεση με την πρώην σύντροφό του και η απάντηση στο ενδεχόμενο γάμου

Παναγιώτης Βασιλάκος: Η επανασύνδεση με την πρώην σύντροφό του και η απάντηση στο ενδεχόμενο γάμου
Παναγιώτης Βασιλάκος: Η επανασύνδεση με την πρώην σύντροφό του και η απάντηση στο ενδεχόμενο γάμου

Στην εκπομπή «Happy Day» και την Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Το μοντέλο και πρώην “Bachelor” μίλησε για την επανασύνδεση με την πρώην σύντροφό του, Ντιάνα Χόμπζιλα, αλλά απάντησε και στο ενδεχόμενο γάμου μαζί της. 

Διαβάστε επίσης! Παναγιώτης Βασιλάκος: Είναι φουλ ερωτευμένος! Ποζάρει με την σύντροφό του στο Instagram

Παναγιώτης Βασιλάκος – Η επανασύνδεση και η απάντηση στο ενδεχόμενο γάμου

«Ήρθαμε κοντά με την Ντιάνα όταν είχε μια απώλεια στη ζωή της. Έφυγε ο μπαμπάς της από τη ζωή και με πήρε η μαμά της τηλέφωνο και αυτό μας έφερε πιο κοντά και ξεκινήσαμε πάλι να τα ξαναβρίσκουμε. Το μόνο που έχω να σου πω είναι πως η Ντιάνα σαν άνθρωπος, όχι σαν σύντροφος, με έμαθε ξεκάθαρα τι σημαίνει να αγαπάς. Η Ντιάνα είναι μια πολύ όμορφη και θα μπορούσε να κάνει στο modelling πολλή μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό και υπήρχαν περιπτώσεις που άφηνε δουλειές πίσω  για να σώσει νεογέννητα γατάκια.

Όλο αυτό το διάστημα που ήμασταν χωρισμένοι, που ήμουν στο Bachelor, ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκε τη δημοσιότητα μου, που την έπαιρναν όλα τα κανάλια για να δώσει συνέντευξη και προτίμησε να παραμένει ταπεινή και να μην δώσει κάποια συνέχεια. Μετά που συζητήσαμε σίγουρα στεναχωρήθηκε για το Bachelor. Το πρότζεκτ το γνώριζε, δεν περίμενε ποτέ να με δει στο Bachelor. Θεωρώ ότι στεναχωρήθηκε», είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο γάμου ο ίδιος απάντησε: «Υπάρχουν στιγμές που το είχα συζητήσει στο παρελθόν, υπάρχουν στιγμές που το συζητάμε και τώρα, αλλά ένα ζευγάρι που αγαπιέται πραγματικά και θέλει να είναι μαζί στη ζωή, δεν θεωρώ πως αν παντρευτεί ή δεν παντρευτεί του ορίζει την εξέλιξη της ζωής του. Το να πάρεις την πρωτοβουλία να παντρευτείς είναι κάτι πολύ σοβαρό. Θα πρέπει να είμαστε πολύ σίγουροι όταν κάνουμε αυτό το βήμα».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Photo Credits: Instagram @vasilakospanagiotis12

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR