counter

Παναγιώτα Βλαντή: Από το... μοναστήρι στο σανίδι

Παναγιώτα Βλαντή: Από το... μοναστήρι στο σανίδι
Παναγιώτα Βλαντή: Από το... μοναστήρι στο σανίδι

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ

Αποφασισμένη από μικρή να γίνει ηθοποιός, παρά την αντίρρηση των γονιών της ήταν η Παναγιώτα Βλαντή.

Η γνωστή ηθοποιός, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τη δημοσιογράφο Ράνια Τραγόμαλλου και μίλησε για όλα! Η Παναγιώτα Βλαντή δεν αποκάλυψε αν τελικά έχει χωρίσει, αρκέστηκε όμως στο να δηλώσει πως "για σχέση μου έχω μείνει εκτός δουλειάς για ενάμιση χρόνο και το έκανα με μεγάλο σεβασμό".

Ωστόσο, περιέγραψε την αντίδραση της οικογένειάς της στην ανακοίνωση της απόφασής της να ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού αλλά και πως πλήρωνε τα δίδακτρα της σχολής στην οποία πήγε -όπως λέει η ίδια- κρυφά!

"Οι γονείς μου δεν ήταν αυστηροί. Η μόνη μας διαφωνία ήρθε όταν τους ανακοίνωσα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Δεν τους άρεσε καθόλου. Αντέδρασαν και εγώ έκανα πρώτη φορά την επανάστασή μου" λέει η Παναγιώτα Βλαντή και συνεχίζει:"Τους έλεγα ότι θα πάω σε μοναστήρι και θα γίνω καλόγρια αν δεν με άφηναν να γίνω ηθοποιός".

Τελικά, όπως υποστηρίζει η ίδια, πήγε στη σχολή, αλλά κρυφά:"Πήγα κρυφά και για να πληρώσω τα δίδακτρα δούλευα. Έκανα baby-sitting, δούλεψα ως γραμματέας και έκανα φωτογραφήσεις ως μοντέλο. Ήμουν αποφασισμένη".  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR