counter

Η Παναγιώτα Βλαντή για την προσωπική της ζωή: "Πρέπει να σεβαστώ την επιθυμία του συζύγου μου"

Η Παναγιώτα Βλαντή για την προσωπική της ζωή: "Πρέπει να σεβαστώ την επιθυμία του συζύγου μου"
Η Παναγιώτα Βλαντή για την προσωπική της ζωή: "Πρέπει να σεβαστώ την επιθυμία του συζύγου μου"

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε η Παναγιώτα Βλαντή, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον γάμο της που έγινε μυστικά στην Ύδρα, αλλά και την επιθυμία του συζύγου της σχετικά με τα social media.

Διαβάστε επίσης! Ελένη Μενεγάκη: Οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή - "Τι με βάζετε και λέω σήμερα, ρίξτε διαφημίσεις"

«Με έχουν σχολιάσει στο παρελθόν για την προσωπική μου ζωή. Αποφασίσαμε με τον Γιάννη να παντρευτούμε, αλλά δεν θέλαμε τζέρτζελο μεγάλο. Θέλαμε να είναι πολύ μεταξύ μας να το χαρούμε. Μετά δεν είχα πρόβλημα να το επικοινωνήσω. Το αποφασίσαμε με τη βοήθεια των πολύ δικών μας ανθρώπων να το κάνουμε κρυφά. Την επόμενη ημέρα βγήκα. Την προστάτευα πολύ την προσωπική μου ζωή.  Δεν θέλω να βγάζω την προσωπική μου ζωή, δεν είναι το στιλ μου…Δεν ήθελα να με σχολιάζουν για την προσωπική μου ζωή αλλά με για την δουλειά μου.

Δεν ξέρω αν μου στοίχισε αυτό. Στην ψυχολογία μου δεν μου κάνει καλό, δεν ξέρω αν μου κάνει καλό στη δημοσιότητα. Έχω κάνει τόσα πράγματα στη δουλειά, αν περίμεναν από την προσωπική μου ζωή…Είναι κάτι που δεν επιδιώκω, όπως και στα social δεν βγαίνει ο Γιάννης ποτέ. Το έχετε προσέξει φαντάζομαι. Καμιά πλατούλα αν δείτε. Δεν του αρέσει καθόλου. Πρέπει να σεβαστώ και την δική του επιθυμία και εγώ δεν θέλω και εκείνος», είπε μεταξύ άλλων η Παναγιώτα Βλαντή.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR