counter

Όλγα Κιουρτσάκη: Τα κιλά που έχασε μετά την εγκυμοσύνη και οι πρώτες μέρες μετά τη γέννα

Όλγα Κιουρτσάκη: Τα κιλά που έχασε μετά την εγκυμοσύνη και οι πρώτες μέρες μετά τη γέννα
Όλγα Κιουρτσάκη: Τα κιλά που έχασε μετά την εγκυμοσύνη και οι πρώτες μέρες μετά τη γέννα

Η Όλγα Κιουρτσάκη πριν από τρεις μήνες έγινε για πρώτη φορά μαμά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι που θα πάρει το όνομα Μικαέλα Αγγελική και ολοκλήρωσε έτσι με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή της ευτυχία με τον σύζυγό της, Φώτη.

Η ίδια μέσα από το Tik Tok μοιράζεται στιγμές από τη νέα της καθημερινότητα με το μωρό της και σε πρόσφατο βίντεο απάντησε για τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της, αλλά και τις πρώτες ημέρες μετά τον τοκετό.

Διαβάστε επίσης: Eξιτήριο για την Oλγα Kιουρτσάκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κoρης της

«Πήρα 11 κιλά στην εγκυμοσύνη. Τα πρώτα 5 τα έχασα στο μαιευτήριο, μόνο κοιλιά είχα. Τα υπόλοιπα 6 κιλά τα έχασα μέσα σε 15 μέρες από την κούραση, το άγχος μου και από τα baby blues (δυσφορία μετά τον τοκετό). Έκλαιγα τις πρώτες μέρες αρκετά, δεν ήξερα πώς θα το διαχειριστώ ήταν κάτι καινούργιο για εμένα να έχω παιδάκι.

Τώρα έχω αρχίσει να ξαναπαίρνω κιλά. Ελπίζω να μην βάλω πολλά ακόμα γιατί 3-4 τα ξαναπήρα. Είναι επειδή θηλάζω και τρώω σούπες, τις τρώω όμως με ψωμί. Γιατί να μην φάω το ψωμί; Τρώω και το γλυκό μου. Θα τα χάσω», είπε η Όλγα Κιουρτσάκη απαντώντας σε ερώτηση που δέχτηκε.

@olgadimitriou_k Απάντηση στον χρήστη @marthalioliou37 #scorpio_love #σαςαγαπωολους❤️❤️❤️❤️😚 #fypシ #foryoupage #τρελαίνομαι #φιλοιτικτοκ #fyp #2023 #foryoupageofficiall #γιαεσας #fy ♬ πρωτότυπος ήχος - Olga Dimitriou
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR