counter

Εξιτήριο για την Όλγα Κιουρτσάκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης της

Εξιτήριο για την Όλγα Κιουρτσάκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης της
Εξιτήριο για την Όλγα Κιουρτσάκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης της

Τις πιο όμορφές στιγμές της ζωής της βιώνουν από την Τρίτη (01/08) η Όλγα Κιουρτσάκη και ο σύζυγός της, Φώτης Λώσης, αφού έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι που θα πάρει το όνομα Μικαέλα Αγγελική και είναι τρισευτυχισμένη.

Τη χαρά και τη συγκίνησή της δεν κρύβει ούτε η Άντζελα Δημητρίου, η οποία ήταν στο πλευρό της Όλγας, η οποία πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο μαζί με την νεογέννητη κόρη της το μεσημέρι της Παρασκευής.

Διαβάστε επίσης: Aντζελα Δημητρίoυ: Θα γίνει γιαγιά - Έγκυoς η κόρη της, Oλγα Kιουρτσάκη

Η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» βρέθηκε στο ιδιωτικό μαιευτήριο και μίλησε τόσο με την Όλγα Κιουρτσακη, όσο και την Άντζελα Δημητρίου, που ήταν εμφανώς συγκινημένη.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και πολύ ευτυχισμένη που το παιδί μου επιτέλους έφερε στον κόσμο το δικό της παιδί και θα γίνει μια τέλεια μητέρα. Φυσικά αυτό το οφείλουμε στον γιατρό μας, τον κ. Καλογήρου. Με πολλή αγωνία περίμενα να γεννηθεί το εγγόνι μου και να το πάρω στην αγκαλιά μου. Ήταν 1η του μήνα, ήταν ό,τι καλύτερο μου έφερε ο Θεός στην αγκαλιά μου» είπε βουρκωμένη η Άντζελα Δημητρίου.

«Νιώθω ότι ολοκληρώθηκα σαν γυναίκα, σαν άνθρωπος. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, ευτυχία, αγάπη» ανέφερε από την πλευρά της συγκινημένη η Όλγα Κιουρτσάκη.

Πηγή φωτογραφιών: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR