counter

Όλγα Κιουρτσάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη της και το μακροσκελές μήνυμα

Όλγα Κιουρτσάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη της και το μακροσκελές μήνυμα
Όλγα Κιουρτσάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη της και το μακροσκελές μήνυμα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από την Τρίτη (01/08) η Όλγα Κιουρτσάκη και ο σύζυγός της, Φώτης Λώσης, αφού έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι που θα πάρει το όνομα Μικαέλα Αγγελική και είναι τρισευτυχισμένη.

Η ίδια πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο την Παρασκευή και επέστρεψε στο σπίτι με τη νεογέννητη κόρη της.

Διαβάστε επίσης: Eξιτήριο για την Oλγα Kιουρτσάκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κoρης της

Η ανάρτηση της Όλγας Κιουρτσάκη

Το μεσημέρι της Κυριακής η Όλγα Κιουρτσάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακολούθους τις πρώτες φωτογραφίες στις οποίες τη βλέπουμε αγκαλιά με την κορούλα της.

Η ίδια συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα τρυφερό μήνυμα στο οποίο έγραψε: «Η πρώτη μας στιγμή, η πρώτη μας ματιά, ο πρώτος αληθινός μου έρωτας με την πρώτη ματιά! Είμαι η μαμά σου και θα σε αγαπάω για πάντα μικρό μου, θαύμα μου, ζωή μου!

Σας ευχαριστώ για τις όμορφες και ζεστές ευχές που δέχθηκα όλες αυτές τις μέρες, θα βρούμε τα πατήματα μας σαν νέοι γονείς με τον @fotios_losis σύντομα και θα επανέλθω, όσο γίνεται βέβαια με ένα βρεφάκι που θέλει αποκλειστικότητα 24 ώρες το 24ωρό, που και αυτό δεν φτάνει, μου τα λέγανε αλλά δεν το πίστευα μέχρι να το ζήσω! Η πιο όμορφη κούραση του κόσμου όλου που με μια γκριμάτσα μόνο τα ξεχνάς όλα και δεν σε νοιάζει αν έχεις κοιμηθεί μια ώρα μέσα στη ημέρα!!!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα τον γιατρό μου @doctor_kalogirou_official που εκτός απο ένας εξαιρετικός μαιευτήρας γυναικολόγος είναι και ένας άνθρωπος με αρχές και αξίες που λείπουν από την σημερινή κοινωνία, μόνο respect.. δεν θα ξεχάσω ποτέ πόση σιγουριά με έκανε να νιώσω κατά την διάρκεια του τοκετού, εμπιστευτείτε τον με κλειστά μάτια!

Τέλος χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην διοίκηση του @omilosiaso για την υπέροχη φιλοξενία του και όλο το προσωπικό για την αμέριστη φροντίδα που μου έδωσαν και με βοήθησαν και με την πρωτόγνωρη εμπειρία του αποκλειστικού θηλασμού αλλά και να αναρρώσω πολύ γρήγορα και ανώδυνα όσο γινόταν!».

Πηγή φωτογραφίας: Instagram - olga.d.k_

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR