counter

Όλγα Κιουρτσάκη: Απάντησε μέσω Instagram στη δήλωση της Άντζελας Δημητρίου πως ο Φώτης Λώσης δεν ήταν συνεργάτης της

Όλγα Κιουρτσάκη: Απάντησε μέσω Instagram στη δήλωση της Άντζελας Δημητρίου πως ο Φώτης Λώσης δεν ήταν συνεργάτης της
Όλγα Κιουρτσάκη: Απάντησε μέσω Instagram στη δήλωση της Άντζελας Δημητρίου πως ο Φώτης Λώσης δεν ήταν συνεργάτης της

Σε σφοδρή σύγκρουση έχουν οδηγηθεί η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση.

Η τραγουδίστρια, μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ για τον γαμπρό της, εξήγησε, μεταξύ άλλων, πως ο Φώτης Λώσης δεν ήταν συνεργάτης της, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Και επειδή ο κύριος Φώτης Λώσης ισχυρίζεται ότι τον είχα συνεργάτη μου, να ξεκαθαρίσω ότι μάνατζερ μου είναι μόνο η κυρία Βάσω Καπώνη. Και δεν θα μπορούσε να είναι. Γιατί ο σωστός manager φροντίζει να έχει τον καλλιτέχνη του σε ηρεμία. Δεν του κάνει bullying. Δεν του λέει “εγώ σε ανέβασα, εγώ σε αναζήτησα ξανά, γιατί ήσουν πεθαμένη και σε πήρα στα χέρια μου και σε έφτιαξα”. Μετά από 50 ολόκληρα χρόνια να ακούσω αυτή τη κουβέντα»,

Από την άλλη, η Όλγα Κιουρτσάκη το μεσημέρι της Πέμπτης ανέβασε στα instastories ένα απόσπασμα από περσινή κοινή συνέντευξη στο ΟΚ, που είχε παραχωρήσει με τη μητέρα της, η οποία μιλούσε τότε για τη συνεργασία με τον γαμπρό της.

"Αντε στο καλό τώρα!!! Επειδή τα γραπτά μένουν!" έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη σε σχόλιό της.

Διαβάστε επίσης: Η Aντζελα Δημητρίoυ "σπάει" τη σιωπή της για την κoρη και τον γαμπρό της: "Δεν είναι όλα στη ζωή το χρήμα"

Η ανάρτηση της Όλγας Κιουρτσάκη

Άντζελα, με τον γαμπρό σου συνεργάζεστε κιόλας, συμμετέχει στην ομάδα management σου.

Άντζελα: Ναι, τα τελευταία χρόνια ο Φώτης δουλεύει μαζί μου και με τη μάνατζέρ μου Βάσω Καπώνη. Για την Όλγα ο Φώτης είναι ο πατέρας, ο φίλος, ο άντρας της, είναι τα πάντα για εκείνη. Και εγώ τον αγαπάω πάρα πολύ. Ο Θεός τού έστειλε μια μάνα να τον αγαπάει και θεωρώ ότι είναι ό,τι καλύτερο για το παιδί μου. Έχουμε μια δεμένη οικογένεια και παράλληλα συνεργαζόμαστε άψογα. Ο Φώτης με βοηθάει πολύ στο επαγγελματικό κομμάτι.

Όλγα: Με τον Φώτη είμαστε μαζί 15 χρόνια, τα 5 παντρεμένοι. Γνωριστήκαμε στα Αστέρια Γλυφάδας, όταν εμφανιζόταν εκεί η μητέρα μου και ο Φώτης ήταν υπεύθυνος στο μαγαζί. Εκεί ερωτευτήκαμε και έκτοτε δεν χωρίσαμε στιγμή. Aργότερα ο Φώτης έκανε διάφορα επαγγελματικά βήματα, αλλά τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην ομάδα management της μαμάς.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR