counter

Όλες οι εξελίξεις από τα μέτωπα των πρωινών εκπομπών

Όλες οι εξελίξεις από τα μέτωπα των πρωινών εκπομπών
Όλες οι εξελίξεις από τα μέτωπα των πρωινών εκπομπών

Πρωινό ΑΝΤ1 Πρωινό Mega

Αναβρασμός επικρατεί στα "στρατόπεδα" των πρωινών εκπομπών που δουλεύουν πυρετωδώς για να είναι πανέτοιμοι την ημέρα της πρεμιέρας τους. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα κάνουν έναρξη οι πρωινές εκπομπές, σε γενικές γραμμές όμως, αναμένονται στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Ας δούμε όμως τα πράγματα αναλυτικά.

Στο Mega δεν έχουν καταλήξει ακόμα στην συμπαρουσιάστρια του Πέτρου Κωστόπουλου, με τα δοκιμαστικά να συνεχίζονται την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου για την Αθηναϊδα Νέγκα και την Ελισάβετ Σπανού ώστε να έχουν μια θέση στο πάνελ, δίπλα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Άρη Καβατζίκη. Όπως φαίνεται, οι δύο γυναίκες έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις των υπεύθυνων του καναλιού της Μεσογείων. Κατά κύριο λόγο στο δοκιμαστικό σχολίαζαν τα γεγονότα της επικαιρότητας, τόσο στον τομέα του lifestyle, όσο και στον ειδησεογραφικό. Η Αθηναϊς Νέγκα, μιλούσε με το γνωστό σνομπ ύφος της και η Ελισάβετ Σπανού πολύ χαλαρή κι ευδιάθετη μιλούσε με άνεση θέλοντας να κάνει πλάκα. Ενδιαφέρον θα έχει φυσικά η συνύπαρξή τους με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, μιας και στο παρελθόν ο παρουσιαστής είχε μιλήσει απαξιωτικά για την Σπανού λέγοντας "Σιγά την Μαρινέλλα", αναφερόμενος επίσης συχνά και στην προσωπική της ζωή. Περιστατικό στον αέρα είχε σημειωθεί και μεταξύ της τραγουδίστριας και της αστρολόγου της εκπομπής, Βίκυς Παγιατάκη. Από την άλλη, ο Ουγγαρέζος στα πλαίσια του χιούμορ -αλλά και ίσως όχι- έκανε καθημερινή αναφορά στην Αθηναίδα Νέγκα, μέσα από την απογευματινή ραδιοφωνική του εκπομπή στον Ρυθμό 94,9, με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια. Να θυμίσουμε πως την περσινή χρονιά, οι δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί "έπαιζαν" στην ίδια ζώνη, σε διαφορετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Στο δοκιμαστικό της εκπομπής συμμετείχε και ο ρεπόρτερ Γρηγόρης Μπάκας, που βγήκε σε ζωντανή σύνδεση.

Στον ΑΝΤ1 από την άλλη, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα όσον αφορά στο πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Έχουν "κλείσει" συνεργάτες τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες. Στο πάνελ, θα κάθεται η Σάσα Σταμάτη, ο Γιώργος Λιανός και η Λάουρα Νάργες. Στην στήλη της μαγειρικής θα είναι η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ενώ στην αστρολογία η Λίτσα Πατέρα. Μετά από αναζήτηση ανάμεσα σε πολλά πρόσωπα, κατέληξαν και στους ανθρώπους που θα υποστηρίζουν την εκπομπή από το control. Η Ίνα Ταράντου θα βρίσκεται στο ακουστικό των παρουσιαστών σε ρόλο αρχισυντάκτριας, ενώ μαζί της θα είναι και η Ελεάννα Τρυφίδου. Οι συσκέψεις της ομάδας στα studio ΚΑΠΑ είναι καθημερινές και πολύωρες, ενώ σύντομα αναμένεται να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα για το trailer της εκπομπής.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR