counter

Οι celebrities σε στιγμές από τις καλοκαιρινές τους διακοπές!

Οι celebrities σε στιγμές από τις καλοκαιρινές τους διακοπές!
Οι celebrities σε στιγμές από τις καλοκαιρινές τους διακοπές!

Κατά την διάρκεια των διακοπών της η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας επισκέφτηκαν την Πάρο, όπου φιλοξενήθηκαν στο σπίτι της καλής τους φίλης και συνεργάτιδας πλέον, Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και του συζύγου της Μανώλη. Φυσικά εκεί όπως ήταν αναμενόμενο συναντήθηκαν με την επίσης συνεργάτη του, Αλεξάνδρα Κατσαίτη, που διατηρεί εξοχικό σπίτι στο αγαπημένο της νησί.

Μεγάλο μέρος των διακοπών τους πέρασαν στο Κυκλαδίτικο νησί, της Πάρου η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγο της, Θέμη Σοφό και την 4 μηνών, Νάγια. Χαλαρό και ήσυχο ήταν το πρόγραμμα τους στο νησί μιας και ήταν το πρώτο με την κορούλα τους. Δεν έμεναν έξω, όπως ήταν φυσικό, αργά το βράδυ με εξαίρεση το τραπέζι που τους έκανε η μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμαπρίγου, το διάστημα που ήταν και η Φάιη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα στο νησί και κάποια άλλα βράδια με φίλους.

Στην Μύκονο απαθανάτισε ο φακός την Ελληνογαλλίδα μοντέλο Jessica Lemerie και τον σύζυγο της και ποδοσφαιριστή, Robert Pires.Είναι μαζί εννέα χρόνια, έχουν αποκτλησει τρία παιδια και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ,αφού δεν έχαναν ευκαιρία να ανταλλάζουν φιλιά μέσα και έξω από το νερό.

Σε βόλτα τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο είδαμε και το φρεσκοπαντρεμένο ζευγάρι Νίκο Ψαρρά και Ελένη Καρακούλη. Αχώριστοι και απόλυτα ερωτευμένοι κάνουν τις αγορές τους και απολαμβάνουν τον έγγαμο βίο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR