counter

Oι celebrities κυκλοφορούν και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί σε κάθε τους βήμα!

Oι celebrities κυκλοφορούν και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί σε κάθε τους βήμα!
Oι celebrities κυκλοφορούν και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί σε κάθε τους βήμα!

Στην Γλυφάδα απαθανάτισε ο φακός του FTHIS.GR την Στέλλα Γιαμπουρά στα ψώνια της. Το όμορφο μοντέλο με casual look και φορώντας κοντό σορτάκι που άφηνε ακάλυπτα τα όμορφα πόδια της, ψηλοτάκουνα πέδιλα, t-shirt και έχοντας δέσει μοδάτο πουκάμισο στην μέση της, μπήκε σε γνωστό μαγαζί και ψώνισε ρούχα και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη!

Στις Σπέτσες συναντήσαμε την Στέλλα Δημητρίου όπου παραβρέθηκε στην βάφτιση που έγινε στο νησί και νονές ήταν η Αννίτα Ναθαναήλ και η Ορθούλα Παπαδάκου. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει η καλή τους φίλη Στέλλα, όπου με αέρινο κατάλευκο καλοκαιρινό look απόλαυσε και τις βόλτες της στο νησί.

Στις Σπέτσες συναντήσαμε και τη Νόνη Δούνια με τον σύζυγό της Κυριάκο Μουρατίδη να κυκλοφορούν με το σκουτεράκι! Αγαπημένο τους νησί είναι οι Σπέτσες και τόπος καταγωγής της όμορφης Νόνης όπου φροντίζουν να το επισκέπτονται τακτικά μαζί με τα παιδιά τους. Το ζευγάρι παρ' ότι είναι μαζί αρκετά χρόνια εξακολουθεί να είναι το ίδιο ερωτευμένο και αγαπημένο.

Σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων συναντήσαμε την Ελένη Πετρουλάκη να κάνει τα ψώνια της. Μαζί με καλή της φίλη και πάντα ντυμένη στην "πένα' όπως μας έχει συνηθίσει η όμορφη γυμνάστρια περπάτησαν στα μαγαζιά, χάζεψαν βιτρίνες και ψώνισαν τα απαραίτητα.

Στο αεροδρόμιο για πτήση προς Θεσσαλονίκη εντοπίσαμε την Πέγκυ Ζήνα με τον σύζυγο της και πατέρα του παιδιού της Γιώργο Λύρα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια ήταν μια από τους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν και θα τραγουδήσουν στην 78η ΔΕΘ. Με casual lοοκ και ευδιάθετη την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός να χαμογελά κρατώντας τις βαλίτσες!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR