counter

Πέγκυ Ζήνα: "Πρέπει να μεγαλώσω την κόρη μου ως δυνατή τύπισσα, να μπορεί να αντιμετωπίζει τα τέρατα"

Πέγκυ Ζήνα: "Πρέπει να μεγαλώσω την κόρη μου ως δυνατή τύπισσα, να μπορεί να αντιμετωπίζει τα τέρατα"
Πέγκυ Ζήνα: "Πρέπει να μεγαλώσω την κόρη μου ως δυνατή τύπισσα, να μπορεί να αντιμετωπίζει τα τέρατα"

Καλεσμένη στην εκπομπή,  «Καλύτερα δε γίνεται», βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 24/2 η Πέγκυ Ζήνα η οποία παραχώρησε στην Ναταλία Γερμανού μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μέσα σε όλα, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην σχέση με την κόρη της, Ηλέκτρα αλλά και τους κοινωνικούς κινδύνους που φοβάται όσο μεγαλώνει!

«Με φοβίζει για την κόρη μου η κοινωνία, όπως έχει γίνει σήμερα, επειδή δεν έχει καμία σχέση με την δική μου εφηβεία. Η επιρροή στα μικρά παιδιά των social media όσον αφορά τα πρότυπα που προβάλλουν προς τα έξω. Αυτή η τέλεια, ψεύτικη εικόνα που κρύβει πολλά και όχι μόνο δυο ρυτίδες και δυο ελαττώματα. Κρύβει δυστυχία. Τα περισσότερα χαμόγελα είναι ψεύτικα», είπε αρχικά η Πέγκυ Ζήνα.

Στη συνέχεια η γνωστή τραγουδίστρια τόνισε: «Φοβάμαι για την κοινωνία που μεγαλώνει η Ηλέκτρα γιατί δεν είμαι και από τις μαμάδες που θα τις λέω συνέχεια μην ακούς τραπ τραγούδια που βρίζουν και υποτιμούν τη γυναίκα. Γιατί είναι μόδα της εποχής. Το μόνο που προσπαθώ σαν μαμά είναι να την δυναμώσω και όχι να την πείσω ότι δεν υπάρχουν τέρατα στην κοινωνία μας. Είναι γεμάτη από τέρατα η κοινωνία μας και όχι η νύχτα, είναι μεγάλος μύθος αυτός. Όλο το 24ωρο είναι γεμάτο με τέρατα και κινδύνους. Οπότε εγώ πρέπει να την μεγαλώσω ως μια πολύ δυνατή τύπισσα που να μπορεί να αντιμετωπίζει τα τέρατα».

Δείτε επίσης - Πέγκυ Ζήνα: Η σπάνια αναφορά στην προσωπική της ζωή πριν από τον Γιώργο Λύρα - "Είχα φλερτ..."

«Εμένα μπορεί να μου έλειπε η μαμά, επειδή δούλευαν τότε 7 ημέρες την εβδομάδα. Εγώ όμως έκανα παιδί στην εποχή που δουλεύαμε με τον Δημήτρη Μητροπάνο που είχε γίνει ήδη η νύχτα δύο μέρες με την κρίση. Οπότε το να λείπεις δυο βράδια από το παιδί σου, δεν είναι κάτι» πρόσθεσε η Πέγκυ Ζήνα.

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Πέγκυ Ζήνα στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR