counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

 Aπό την Νάνσυ Μητροπούλου

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR ακολουθεί τα βήματα των celebrities στις διαδρομές τους στην πόλη και σας εξασφαλίζει στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις τους!  

Πόλος έλξης έχουν γίνει για τις βόλτες των επωνύμων εδώ και αρκετό διάστημα τα βόρεια προάστια. Πολλοί celebrities έχουν απαθανατιστεί από τα φλας των φωτογράφων να απολαμβάνουν την βόλτα τους και να επιδίδονται σε αγορές σε μεγάλο εμπορικό κέντρο. Οι επώνυμοι αφιερώνουν χρόνο για κάνουν τις κατάλληλες αγοραστικές επιλογές και να προμηθευτούν όσα χρειάζονται οι ίδιοι και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο φακός απαθανάτισε την Έλενα Ασημακοπούλου σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων με την κόρη της, την 2,5 χρονών Μαρία Ροζάρια, καρπό του έρωτά της με τον 36χρονο ιταλικής καταγωγής ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Μπρούνο Τσιρίλο. Το ζευγάρι περιηγήθηκε στα καταστήματα και απόλαυσε χαλαρές οικογενειακές στιγμές.

Από το Μαρούσι ο φακός  βρέθηκε στα Σπάτα, και συγκεκριμένα στα ΚΑΠΑ studios. Tα φλας άστραψαν για τον Γιώργο Λιάγκα που ντυμένος με casual look απαθανατίστηκε μετά το τέλος της εκπομπής του. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε και την Σάσα Σταμάτη η οποία με total sporty outfit χάρισε ζεστά χαμόγελα στον φακό.

Λίγο μετά την προσοχή του φωτογραφικού φακού κέντρισε και ο coach του “Τhe Voice”, Μιχάλης Κουινέλης που βρέθηκε στα ΚΑΠΑ studios για τα γυρίσματα του talent show του ΑΝΤ1, με casual στυλ που προτιμά στις εμφανίσεις του. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR