counter

Σταμάτη vs Σταματόπουλο:"Κάνει τον αρραβωνιάρη στη Σπυροπούλου & πέρσι πήγαινε σπάτουλα η γλώσσα στη Γερμανού"

Πυρ και μανία έγινε η Σάσα Σταμάτη το πρωί της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου, μιλώντας για την στάση που έχει κρατήσει ο Παύλος Σταματόπουλος απέναντι στην πρώην συνεργάτιδά του, Ναταλία Γερμανού.

Στην εκπομπή "To Πρωινό", προβλήθηκαν δηλώσεις του Παύλου Σταματόπουλου για την συνάντηση του ίδιου και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την Ναταλία Γερμανού σε θεατρική πρεμιέρα. Κατά την διάρκεια προλόγου του βίντεο, η Σάσα Σταμάτη εξαπέλυσε επίθεση στον Παύλο Σταματόπουλο, λέγοντας πως πέρσι που δούλευε με την Ναταλία Γερμανού, "η γλώσσα του πήγαινε σπάτουλα, για το πόσο ωραία και λαμπερή είναι η Ναταλία".

Ο Παύλος Σταματόπουλος, σχολίασε το γεγονός πως δεν μίλησαν με την Ναταλία Γερμανού ούτε αυτός ούτε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. "Δεν χαιρετηθήκαμε με την Ναταλία Γερμανού, γιατί μιλούσαμε στις κάμερες, κι εκείνη φωτογραφιζόταν", είπε ο Παύλος. Οι δημοσιογράφοι του ανέφεραν πως η Ναταλία έφυγε από άλλη πόρτα, κάτι που αντιμετώπισε με χιούμορ.

Σχετικά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είπε ο Παύλος Σταματόπουλος: "Είναι ένα νέο πρόσωπο που προκαλεί ερεθισμό στους δημοσιογράφους. Είναι όμορφη και ταλαντούχα".

"Ερεθίστηκα", ειρωνεύτηκε η Σάσα Σταμάτη τον Παύλο Σταματόπουλο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR