counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR ακολουθεί τα βήματα των celebrities στις διαδρομές τους στην πόλη και σας εξασφαλίζει στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις τους!

Πολλοί celebrities έχουν απαθανατιστεί από τα φλας των φωτογράφων να απολαμβάνουν την βόλτα τους και να επιδίδονται σε αγορές σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστείων. Οι επώνυμοι αφιερώνουν χρόνο για κάνουν τις κατάλληλες αγοραστικές επιλογές και να προμηθευτούν όσα χρειάζονται οι ίδιοι και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στο εν λόγω εμπορικό κέντρο των βορείων προαστείων ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την οικογενειακή βόλτα του παλαίμαχου διεθνούς ποδοσφαιριστή Νίκου Λυμπερόπουλου με την σύζυγό του Χριστίνα και τον γιο του. Για αγορές βρέθηκαν στο ίδιο εμπορικό κέντρο ο γενικός διευθυντής του Λάμψη 92,3 και ραδιοφωνικός παραγωγός Μάκης Πουνέντης με την καλή του φίλη και κουμπάρα του, Κέλλυ Κελεκίδου.

Τα φλας άστραψαν και για την Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη η οποία βρέθηκε στο ίδιο εμπορικό κέντρο για περιήγηση στα καταστήματα. Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη έχει κάνει στροφή στον χώρο της μόδας δημιουργώντας το δικό της fashion blog.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR