counter

Κέλλυ Κελεκίδου: "Λύγισε" μιλώντας για τον Βασίλη Καρρά - "Ήταν ο δεύτερος πατέρας μου"

Κέλλυ Κελεκίδου: "Λύγισε" μιλώντας για τον Βασίλη Καρρά - "Ήταν ο δεύτερος πατέρας μου"
Κέλλυ Κελεκίδου: "Λύγισε" μιλώντας για τον Βασίλη Καρρά - "Ήταν ο δεύτερος πατέρας μου"

Καλεσμένη στην εκπομπή "Happy Day" βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 9 Ιανουαρίου η Κέλλυ Κελεκίδου και μίλησε για όλους και για όλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τον αείμνηστο Βασίλη Καρρά και αποκάλυψε την άγνωστη συνεργασία τους.

Δείτε επίσης! Βασίλης Καρράς: Αυτός θα είναι ο τίτλος της βιογραφίας του

Όσα είπε η Κέλλυ Κελεκίδου

«Με τον Βασίλη Καρρά τα τελευταία δύο χρόνια είχαμε έρθει πάρα πολύ κοντά. Το λέω και συγκινούμαι γιατί από τη μια είμαι τυχερή και ευλογημένη που τον γνώρισα και από την άλλη πολύ στενοχωρημένη γιατί είχαμε δρομολογήσει πολλά πράγματα να κάνουμε παρέα. Κάποια από αυτά θα καταφέρουμε να τα δείξουμε στον κόσμο. Για εμένα ο Βασίλης ήταν ο δεύτερος πατέρας μου, ήταν ένας άρχοντας.

Μου θύμιζε τον μπαμπά μου, γιατί και εκείνος ήταν ντόμπρος, μερακλής, αληθινός και πολλά άλλα. Μου έστελνε συνέχεια μηνύματα, μου έγραφε τραγούδια, μου έλεγε να κάνουμε αλλαγές. Καταλαβαινόμασταν με τα μάτια. Δεν έδινε μόνο χώρο, είχε και λόγο, τον έβλεπα και σκεφτόμουν πως δεν γίνεται να είναι τόσο δοτικός.

Ακόμα και στο τελευταίο του αντίο, ο θεός έστειλε μια μαγική δύναμη γιατί μπορεί και να μην προλαβαίναμε να πάμε γιατί εγώ ήμουν Κύπρο, γύρισα από Γερμανία και έπρεπε το πρωί να φύγω με την πρώτη πρωινή. Ευτυχώς υπήρχε πτήση να γυρίσω, αλλά όταν πήγαμε να προσγειωθούμε στη Θεσσαλονίκη το αεροπλάνο γύρισε πίσω γιατί είχε πολύ ομίχλη στην Θεσσαλονίκη. Τελικά μετά από λίγο μας ανακοίνωσαν ότι ξεκινάμε για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και έτσι κατάφερα να είμαι εκεί», είπε η Κέλλυ Κελεκίδου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφίας Βασίλη Καρρά: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR