counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Aπό την Νάνσυ Μητροπούλου

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR ακολουθεί τα βήματα των celebrities στις διαδρομές τους στην πόλη και σας εξασφαλίζει στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις τους!

Σε μανάβικο του Ψυχικού εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τον Πέτρο Κωστόπουλο με τον γιο του Μάξιμο. Μπαμπάς και γιος έκαναν ψώνια και αποδεικνύονται οι "κουβαλητές" του σπιτιού! Ο Πέτρος Κωστόπουλος φροντίζει να αφιερώνει χρόνο στα παιδιά του όταν του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις και το απολαμβάνει!

Για ψώνια στην Κηφισιά απαθανάτισε ο φακός την Αλέκα Καμηλά και τον σύζυγό της Πέντραγκ Στογιάκοβιτς, χωρίς τα παιδιά τους. Το ζευγάρι απόλαυσε την βόλτα του και επιδόθηκε σε αγορές από κατάστημα υποδημάτων. Συγκεκριμένα, η Αλέκα Καμηλά απαθανατίστηκε να κρατά σακούλα με τα νέα της αποκτήματα. 

Στο Μαρούσι εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Πάολα, την στιγμή που κατευθυνόταν σε στούντιο ηχογράφησης. Η Πάολα, casual ντυμένη, ευδιάθετη και χαλαρή πόζαρε χαρίζοντας χαμόγελα στον φακό. 

Στην Γλυφάδα εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Έλλη Κοκκίνου με sporty εμφάνιση. Η Έλλη Κοκκίνου το τελευταίο διάστημα επιδίδεται σε σκληρές προπονήσεις για την συμμετοχή της στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες διατηρεί την αθλητική εμφάνισή της αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR