counter

Οι αδερφούλες της φωτογραφίας σήμερα είναι από τα πιο διάσημα κορίτσια του πλανήτη

Οι αδερφούλες της φωτογραφίας σήμερα είναι από τα πιο διάσημα κορίτσια του πλανήτη
Οι αδερφούλες της φωτογραφίας σήμερα είναι από τα πιο διάσημα κορίτσια του πλανήτη

Paris Hilton

Από όλους του star και τους celebrity του πλανήτη περιμέναμε να δούμε τέτοια φωτογραφία. Όχι όμως από την άτακτη και προκλητική Paris Hilton, η οποία δε μας έχει συνηθίσει σε τρυφερές ανέμελες παιδικές φωτογραφίες.

Η Paris Hilton που στο παρελθόν μας έχει απασχολήσει με τα καμώματα της και τα μπλεξίματα της με το νόμο φαίνεται επηρεάστηκε από το Πνέυμα των Χριστουγέννων και νοστάλγησε τις εποχές που ήταν κάποτε μικρό και αθώο κοριτσάκι ε κοτσίδια.

Ανέτρεξε στο παρελθόν, στα παιδικά άλμπουμ και βρήκε μία άκρως τρυφερή χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με την αδελφή της, Nicky Hilton που είναι οι δυο τους στην αγκαλιά του Άϊ Βασίλη. Η Paris Hilton ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με τη φωτογραφία και αφού ξύπνησαν οι παιδικές αναμνήσεις ανήρτησε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Εκατομμύρια followers έσπευσαν να δουν την celebrity σε παιδική ηλικία. Δε χρειάζεται να σας πούμε ότι η φωτογραφία απέσπασε χιλιάδες σχόλια και like! Η Paris Hilton με την αδερφή της Nicky ποζάρουν στην αγκαλιά του Άϊ Βασίλη, μέσα στα κατάλευκα ρούχα τους και μοιάζουν με αγγελάκια καθώς τα κατάξανθα μαλλάκια τους λάμπουν. 

Paris Hilton Nicky Hilton

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR