counter

"Όλοι οι gay άντρες έχουν AIDS"! Τα σχόλια της Paris Hilton που προκάλεσαν σάλο

"Όλοι οι gay άντρες έχουν AIDS"! Τα σχόλια της Paris Hilton που προκάλεσαν σάλο
"Όλοι οι gay άντρες έχουν AIDS"! Τα σχόλια της Paris Hilton που προκάλεσαν σάλο

Paris Hilton

Από την Πέπη Τυλιγάδη
|
Η Paris Hilton έχει πολύ καιρό να απασχολήσει τα media. Το ενδιαφέρον του κόσμου για το πρόσωπό της έχει σταματήσει και η επάξια διάδοχoς, Κim Kardashian της έχει στερήσει καιρό τώρα τον τίτλο της socialite της Αμερικής.

Σήμερα το όνομά της κάνει το γύρο του διαδικτύου, αλλά για καθόλου καλό σκοπό!

Πριν από λίγη ώρα, βγήκε στη δημοσιότητα μια προσωπική συνομιλία, που είχε με τον κολλητό της σε ταξί, και τα ρατσιστικά σχόλια που έκανε για τους gay άντρες προκάλεσαν σάλο στην Αμερική.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η κληρονόμος βρισκόταν στο Μανχάταν για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και το πρωί της 7ης Σεπτεμβρίου, η Paris μοιράστηκε ένα ταξί με τον κολλητό της. Όταν ο καλός της φίλος, που είναι gay, άρχισε να της εξηγεί πώς δουλεύει η εφαρμογή Grindr, με την οποία εντοπίζεις gays στην περιοχή που βρίσκεσαι, ο ταξιτζής άνοιξε το κασετοφωνάκι του και κατέγραψε τη συνομιλία.


Ο κολλητός της λοιπον ακούγεται να λέει: "Μπαίνεις στο Grindr και κάποιος που επίσης έχει την εφαρμογή στο κινητό του και βρίσκεται σε κάποιο σημείο κοντά σου, μπορεί να σου στείλει μήνυμα, 'θέλεις να συναντηθούμε;'".

Η Paris του απάντα: "Τι εννοείς; Να βρεθείτε να κάνετε σεξ; Τελικά, οι gay άντρες είναι οι πιο ξαναμμένοι άνθρωποι στον κόσμο. Είναι αηδιαστικοί και οι περισσότεροι πιθανόν να έχουν ΑΙDS" .

Αυτό το σχόλιο έχει εκθέσει την Hilton, η οποία από τη στιγμή που έγινε διάσημη, απολαμβάνει την υποστήριξη της gay κοινότητας.

Το καλύτερο μέρος της ιστορίας, όμως, έρχεται από την απάντηση του εκπροσώπου της Paris, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο διάλογος δεν δημοσιεύτηκε ολόκληρος και επιχείρησε να τα ρίξει στον φίλο της.


"Tα σχόλια της Paris Hilton είχαν σκοπό να περιγράψουν πόσο επικίνδυνο είναι το σεξ χωρίς προστασία και ότι μπορεί να οδηγήσει στην συγκεκριμένη ασθένεια. Η συζήτηση ξεκίνησε όταν ο κολλητός gay φίλος της, της είπε κατά τη διάρκεια που ήταν οι δυο τους στο ταξί, μια ιστορία για ένα gay άντρα που έχει AIDS και είναι γνωστό ότι κάνει σεξ χωρίς προστασία. Τη στιγμή που της έδειχνε μια ιστοσελίδα που ενθαρρύνει το τυχαίο σεξ gay με αγνώστους, η Hilton έκανε μερικά σχόλια τα οποία και αναφέρονταν αποκλειστικά σ' αυτούς που έχουν προφίλ στο site αυτό. O ταξιτζής που κατέγραφε τη συνομιλία, έδωσε στη δημοσιότητα μόνο ένα κομμάτι αυτής. Η  Paris Hilton είναι θερμός υποστηρικτής της gay κοινότητας και ποτέ ηθελημένα δεν θα έκανε αρνητικό σχόλιο για τις σεξουαλικές προτιμήσεις οποιουδήποτε.

Μπορεί η Hilton να έχει γλιτώσει της φυλακής τα σίδερα με τις πολλές παρανομίες παντός τύπου, που κατά καιρούς έχει κάνει, αλλά με αυτή τη γκάφα δεν θα γλιτώσει εύκολα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR