counter

Ο Χρίστος Αντωνιάδης αποκλειστικά στο FTHIS.GR: Η ζωή μακριά από τα φώτα, ο κρυφός γάμος & η περίοδος των μεγάλων επιτυχιών

Ο Χρίστος Αντωνιάδης αποκλειστικά στο FTHIS.GR: Η ζωή μακριά από τα φώτα, ο κρυφός γάμος & η περίοδος των μεγάλων επιτυχιών
Ο Χρίστος Αντωνιάδης αποκλειστικά στο FTHIS.GR: Η ζωή μακριά από τα φώτα, ο κρυφός γάμος & η περίοδος των μεγάλων επιτυχιών

Από την Χριστιάνα Κοχλατζή

Ο τραγουδιστής Χρίστος Αντωνιάδης έχει στο ενεργητικό του πολλές μουσικές επιτυχίες από την δεκαετία του ‘90. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο, έχει αποφασίσει συνειδητά να απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και να αφοσιωθεί στην οικογένειά αλλά και στην επιχείρηση του.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης μίλησε στο FTHIS.GR για την καριέρα του, το παρελθόν, τη νέα του ζωή σήμερα αλλά και το τραγούδι που ετοιμάζει αυτή την περίοδο, για την επιστροφή του στη μουσική.

Έχετε κάνει μερικές από τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες στα 90's, για ποιο λόγο αποφασίσατε να αποσυρθείτε από την δισκογραφία τα τελευταία  χρόνια; Αποφάσισα να απέχω από τη νυχτερινή ζωή γιατί το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό και βέβαια, οι χώροι που μπορεί ένας τραγουδιστής να εμφανιστεί είναι πλέον πολύ λίγοι.

Πως είναι η ζωή σας σήμερα; Γνωρίζουμε ότι είστε παντρεμένος από το 2012, με την Αφροδίτη Τσώνου Μου αρέσει η οικογενειακή ζωή, ήρθε σε μια στιγμή που ήθελα πολύ να συμβεί αυτό, με αποτέλεσμα να μου αρέσει στο τέλος η "ρουτίνα" της οικογένειας.  

Πότε γνωρίσατε την σύζυγό σας; Ήταν θαυμάστριά σας; Η ίδια όχι, η μητέρα της ήταν! Συγκεκριμένα η μητέρα της ερχόταν στο μαγαζί το 2008 και συνεχώς έλεγε στην κόρη της πόσο της αρέσω σαν τραγουδιστής. Μόλις γνωριστήκαμε «δέσαμε» αμέσως και μετά από τέσσερα χρόνια αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Παιδί δεν έχουμε αποκτήσει ακόμη, αλλά είναι στα άμεσα σχέδιά μας. Γενικότερα, ζούμε μια ήσυχη οικογενειακή ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σας ζητήθηκε ποτέ να κάνετε κάποιο «στημένο» θέμα στα περιοδικά για να συντηρήσετε την καλλιτεχνική σας εικόνα; Έχει τύχει, μια - δύο φορές το πολύ. Όμως δεν το επιδιώκω, αντίθετα μπορώ να πω ότι το αποφεύγω. Με ενοχλούν αυτοί που βλέπω κάθε τρεις και λίγο να κάνουν μια σαχλαμάρα για να υπάρχουν στα media.

Με ποιο τρόπο καταφέρατε και ανταπεξήλθατε οικονομικά την περίοδο που δεν εργαζόσασταν σε κάποιο νυχτερινό κέντρο; Την εποχή των μεγάλων επιτυχιών κέρδισα αρκετά χρήματα και θα ήταν ψέματα να πω το αντίθετο. Όταν ωστόσο συγκέντρωσα ένα σημαντικό "κεφάλαιο", έκανα μια μεγάλη επένδυση στην ενέργεια, η οποία μέχρι και σήμερα μου αποφέρει χρήματα. Ξεκίνησε ως δεύτερη δουλειά η συγκεκριμένη επιχείρηση, ενώ σήμερα είναι η βασική μου. Δεν εξαρτώμαι απόλυτα (οικονομικά) από την δισκογραφία και βιοποριστικά αν το δείτε και μόνο, είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα.

Υπήρξαν περίοδοι που σας έλειψε το τραγούδι και όλο αυτό που ζούσατε τις περιόδους των μεγάλων επιτυχιών; Σίγουρα. Όταν έχεις συνηθίσει να είσαι περιζήτητος για χρόνια και μετά αυτό σταματάει ή δεν είναι τόσο έντονο όσο στο παρελθόν, υπάρχει ένα αίσθημα απογοήτευσης μέσα σου. Είναι ανθρώπινο να έχω στεναχωρηθεί και να έχω σκεφτεί μελαγχολικά τι μου έχει συμβεί, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι δεν προχώρησαν τα πράγματα όπως τα είχα ονειρευτεί. Το καλό ήταν βέβαια ότι κατάλαβα από πολύ νωρίς ότι αυτή η δουλειά μπορεί να σε ανεβάσει στα ουράνια και να σε κατεβάσει την ίδια στιγμή χαμηλά και βρήκα την ισορροπία στην προσωπική μου ζωή. Γι' αυτό υπάρχει η οικογένεια, η οποία προσωπικά εμένα με "κράτησε" και μου στάθηκε και στις δυσκολίες.

Βλέποντας από απόσταση την καλλιτεχνική πορεία σας, πως νιώθετε σήμερα; Ούτε αποτυχημένος αισθάνομαι, ούτε "καβάλα στο άλογο". Νιώθω όμορφα για την αγάπη που εισέπραξα, τις επιτυχίες και όλη την διαδρομή η οποία σίγουρα δεν σταματάει επειδή αποσύρθηκα δύο χρόνια.

Σκέφτεστε να επιστρέψετε στο τραγούδι; Η αλήθεια είναι ότι με πετύχατε σε μια περίοδο που ετοιμάζω το νέο μου τραγούδι. Πρόκειται για ένα μοντέρνο τσιφτετέλι, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε μορφή cd single. Αυτές τις ημέρες θα αποφασιστεί ο τίτλος του τραγουδιού και σύντομα θα μπω στο στούντιο για την ηχογράφηση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR