counter

Ο Σπύρος Μπιμπίλας για την συνεργασία του με τον Γιώργο Μάγκα: “Όταν μου το πρότειναν γέλασα, την παρεξήγηση την δημιούργησαν οι εκπομπές”

Ο Σπύρος Μπιμπίλας  για την συνεργασία του με τον Γιώργο Μάγκα: “Όταν μου το πρότειναν γέλασα, την παρεξήγηση την δημιούργησαν οι εκπομπές”
Ο Σπύρος Μπιμπίλας για την συνεργασία του με τον Γιώργο Μάγκα: “Όταν μου το πρότειναν γέλασα, την παρεξήγηση την δημιούργησαν οι εκπομπές”

Στα τηλεοπτικά συνέργεια μίλησε το βραδύ της Τετάρτης ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε επίσης - Σπύρος Μπιμπίλας: Συναντήθηκε με τον Γιώργο Μάγκα – Η ανακοίνωση για τη συνεργασία τους

Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην διαφήμιση που έκανε πρόσφατα με τον Γιώργο Μάγκα και την συνεργασία τους μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τη διάδοση της ψευδούς είδησης ότι πέθανε ο βιρτουόζος του κλαρίνου.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας  για την διαφήμιση με τον Γιώργο Μάγκα – Όσα είπε

«Σας το φυλάγαμε έκπληξη! Όταν μου το πρότειναν γέλασα με ευχαρίστηση γιατί είχε δημιουργηθεί μία παρεξήγηση την οποία δεν την δημιούργησα εγώ την δημιούργησαν οι εκπομπές. Εγώ αμέσως είχα ζητήσει συγγνώμη για το λάθος που δεν είχα κάνει, δεν έφταιγα εγώ διότι άλλος είχε γράψει πρώτος το λάθος…κάναμε μία υπέροχη διαφήμιση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας για την συνεργασία του με τον Γιώργο Μάγκα.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR