counter

Σπύρος Μπιμπίλας: Συναντήθηκε με τον Γιώργο Μάγκα – Η ανακοίνωση για τη συνεργασία τους

Σπύρος Μπιμπίλας: Συναντήθηκε με τον Γιώργο Μάγκα – Η ανακοίνωση για τη συνεργασία τους
Σπύρος Μπιμπίλας: Συναντήθηκε με τον Γιώργο Μάγκα – Η ανακοίνωση για τη συνεργασία τους

Σάλος προκλήθηκε στα μέσα του περασμένου Αυγούστου, μετά από τη διάδοση της ψευδούς είδησης ότι πέθανε ο βιρτουόζος του κλαρίνου, Γιώργος Μάγκας.

Η είδηση διαδόθηκε αστραπιαία στο διαδίκτυο, καθώς θεωρήθηκε αξιόπιστη η αρχική πηγή της, που ήταν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε λίγο αργότερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε λάθος και ανακάλεσε τη ψευδή είδηση, ζητώντας συγγνώμη.

Διαβάστε επίσης: Γιώργoς Mάγκας για Σπύρo Mπιμπίλα: “Να βγει στην τηλεόραση και να ζητήσει συγγνώμη”

Από την άλλη ο Γιώργος Μάγκας είχε δηλώσει: «Είμαι λίγο στεναχωρημένος… Γιατί ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε αυτή τη βλακεία; Όλη η Ελλάδα έπαθε σοκ. Αμάν λέω ρε παιδιά! Ποιος το έγραψε αυτό; Με πήρε τηλέφωνο και ζητούσε συγγνώμη. Ο Μπιμπίλας να βγει στην τηλεόραση και να ζητήσει συγγνώμη από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ανησύχησε όλη την Ελλάδα!».

Λίγους μήνες μετά η παρεξήγηση ανήκει στο παρελθόν και μάλιστα ο Σπύρος Μπιμπίλας συναντήθηκε με τον Γιώργο Μάγκα και όπως ανακοίνωσε στο Facebook, πρόκειται να συνεργαστούν για ένα διαφημιστικό σποτ.

«Με τον αγαπημένο μου Γιώργο Μάγκα που λίγους μήνες πριν μια παρεξήγηση πήγε να χαλάσει την ωραία σχέση μας, με συνευθύνη πολλών! Στο γυρίσματα του διαφημιστικού περάσαμε υπέροχα με τους υπεύθυνους και της Newton διαφημιστικης και με όλους τους ηθοποιούς και perfomer που συνεργαστήκαμε και φυσικά με την υπέροχη σύντροφο του Γιώργου, την μοναδική Τζουλη» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας, που δημοσίευσε κοινή φωτογραφία με τον Γιώργο Μάγκα, αλλά και τη σύντροφο του «βασιλιά» του κλαρίνου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR