counter

Ο Παράσχος μιλά έξω απ' τα δόντια για τη Μενεγάκη: "Αν νευρίαζε, το καταλάβαινες από ένα βλέμμα της. Δε μιλάμε"

Ο Παράσχος μιλά έξω απ' τα δόντια για τη Μενεγάκη: "Αν νευρίαζε, το καταλάβαινες από ένα βλέμμα της. Δε μιλάμε"
Ο Παράσχος μιλά έξω απ' τα δόντια για τη Μενεγάκη: "Αν νευρίαζε, το καταλάβαινες από ένα βλέμμα της. Δε μιλάμε"

Γιώργος Παράσχος - Ελένη Μενεγάκη

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε ο Γιώργος Παράσχος. Ο Γιώργος Παράσχος που πριν από λίγες ημέρες ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τη σύντροφό του  μίλησε για τα νέα δεδομένα τόσο στην προσωπική του ζωή, όσο και την επαγγελματική του κάνοντας αναφορά και στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και τις μεταξύ τους σχέσεις σήμερα.

Έρχομαι στην Ελένη Μενεγάκη. Νιώθετε ότι της χρωστάτε πράγματα; Στην Ελένη Μενεγάκη θα μπορούσα να δώσω και να κάνω πιο πολλά πράγματα ακόμη.

Γιατί αποχωρήσατε τόσο νωρίς; Νιώθατε ότι «βαλτώνετε», ότι θέλετε να κάνετε κάτι νέο; Όχι, απλά έχω μάθει να εκθέτω τον εαυτό μου μέσα από κάποιο ρόλο. Όταν βγω πάνω  στη σκηνή, ακόμα και να βρίσω, ξέρω ότι δεν θα παρεξηγηθώ , γιατί αυτό είναι στο πλαίσιο του ρόλου. Όταν όμως είσαι στο πάνελ μιας εκπομπής, ό,τι πεις δεν το χρεώνεται κανένας ρόλος, αλλά εσύ ο ίδιος. Επιπλέον δεν είμαι και άνθρωπος που κρίνει ή σχολιάζει πρόσωπα. Δεν μου αρέσει. Άλλωστε το όνειρό μου δεν είναι να γίνω πανελίστας. Ηθοποιός θέλω να γίνω. Έχει μια διαφορά.

Η αλήθεια είναι ότι ευρέως γνωστός γίνατε μέσα από την εκπομπή της Ελένης. Ναι και την ευχαριστώ γι’ αυτό. Μου έδωσε πολύ μεγάλη ευκαιρία. Έμαθα πολλά δίπλα της.

Πείτε μου ένα από όσα μάθατε; Όταν λέμε ότι δουλεύουμε, δουλεύουμε!

Νευρίαζε αν δεν δουλεύατε; Όχι. Δεν θα σου έβγαζε νεύρα ούτε θα σου έλεγε «Να μου έκανες αυτό». Το καταλάβαινες όμως από ένα βλέμμα της. Ή μπορεί να σου έλεγε "Περίμενα κάτι παραπάνω από εσένα. Την επόμενη φορά, δώσε μου κάτι παραπάνω". Σου κάνει την παρατήρηση αλλά σου δίνει και την ευκαιρία.

Θα θέλατε να ερχόταν στο γάμο σας; Θα ήταν μεγάλη μου τιμή, αλλά ξέρω ότι δεν προλάβαινε.

Μιλάτε ακόμη; Όχι, γιατί δεν έτυχε. 

Γιώργος Παράσχος

Πηγή: ΕΓΩ WEEKLY!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR