counter

O Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μιλά για την περίοδο που ήταν ζευγάρι με την Σμαράγδα Καρύδη

O Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μιλά για την περίοδο που ήταν ζευγάρι με την Σμαράγδα Καρύδη
O Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μιλά για την περίοδο που ήταν ζευγάρι με την Σμαράγδα Καρύδη

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Ο ηθοποιός μιλά για το φαντασμαγορικό CHICAGO που επαναλαμβάνεται για λίγες παραστάσεις, αλλά και για τον ίδιο.

Στο Chicago συναντιέστε με τη Σμαράγδα Καρύδη και την Τάνια Τρύπη, με τις οποίες σας συνδέει φιλία πολλών χρόνων. Με τη Σμαράγδα γνωριζόμαστε από το 1988, όταν φοιτούσαμε στη σχολή του Εθνικού. Στην αρχή κάναμε παρέα, για ένα μεγάλο διάστημα ήμασταν ζευγάρι και στη συνέχεια παραμείναμε φίλοι. Έχουμε τόσο στενή σχέση που τη θεωρώ, όπως και τη Βίκυ Βολιώτη με την οποία επίσης ήμασταν συμμαθητές, σαν αδελφή μου. Ειδικά με τη Σμαράγδα –γιατί δεν ισχύει για όλους τους φίλους μου αυτό– μπορώ να πω ότι έχουμε ταυτόσημο τρόπο σκέψης και λειτουργίας που αποτυπώνεται και στη σκηνή. Με την Τάνια, παρόλο που γνωριζόμαστε χρόνια και έχουμε κάνει και σίριαλ μαζί, συναντηθήκαμε θεατρικά για πρώτη φορά πέρσι.

Κωνσταντίνε, θεωρείς ότι η σχέση σου με τη Σμαράγδα είναι καλύτερη τώρα, παρά όταν ήσασταν ζευγάρι; Είναι τόσο μακρινή αυτή η εποχή. Για να καταλάβεις, με τη Σμαράγδα, όπως και με τη Βίκυ, έχουμε συμπληρώσει μία εικοσαετία που γνωριζόμαστε και κάνουμε παρέα. Είναι πολύ ωραία αίσθηση να κάνεις παρέα με συγκεκριμένους ανθρώπους που έχεις και σε έχουν διαλέξει και μεγαλώνετε μαζί.

Υπήρξε διάστημα που δεν μιλούσατε; Όχι. Έχουμε πολύ καλή σχέση.

Μπήκε ποτέ ανάμεσά σας ο ανταγωνισμός;

Να ανταγωνιστώ την αγαπημένη μου φίλη; Τη Σμαράγδα μόνο τη θαυμάζω. Θαυμάζω την ευφυΐα της, το πόσο συγκροτημένος άνθρωπος είναι. Η Σμαράγδα ξέρει πολύ καλά τι θέλει να κάνει, το ψάχνει και προχωράει με πολύ προσεκτικά βήματα σε όλα τα πεδία. Είναι ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος με μεγάλη επικοινωνιακή ικανότητα, υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη, κάτι που πιθανότατα δεν γνωρίζουν πολλοί, γιατί ίσως μένουν στο γεγονός ότι είναι μία πολύ όμορφη και χαρισματική γυναίκα.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί:

OK 1009

        

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR