counter

"Ο κόσμος έχει βαρεθεί τους κλασσικούς star"

"Ο κόσμος έχει βαρεθεί τους κλασσικούς star"
"Ο κόσμος έχει βαρεθεί τους κλασσικούς star"

Stan - Σατσίδης

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη «Movies & Stars» στο MTV βρέθηκε ο Stan και μίλησε για την προσωπική του ζωή, τα tattoo του και τα σταριλίκια!

Ο νεαρός popstar ξεκίνησε τη συζήτηση από - τι άλλο; - την αγάπη του για τη μουσική: «Κύριο μέλημά μου είναι να κάνω μουσική. Η καταξίωση έρχεται, αλλά δεν είναι αυτό που αναζητώ. Από μικρός είχα το μικρόβιο να κάνω πράγματα σχετικά με την τέχνη. Το τραγούδι θέλει θάρρος. Η κρίση είναι μια ευκαιρία εκκαθάρισης. Είσαι κακός δημοσιογράφος, κακός τραγουδιστής και ο κόσμος δεν σε θέλει πολύ, αν είσαι κακός κάπου, το σύστημα θα σε πετάξει έξω».

Η προσωπική ζωή και τα tattoo σε απόκρυφα σημεία

Τον τελευταίο καιρό αρκετές είναι οι φήμες που τον θέλουν να έχει δεσμό με την Άννα Μαρία Αναξαγόρου, το μοντέλο που πρωταγωνίστησε στο video clip του πρόσφατου hit του με τίτλο «Ταξίδεψε με». Τι απάντησε ο ίδιος; «Δεν έχω σχέση με την Άννα Μαρία. Την αγαπώ πολύ, ίσως λίγο παραπάνω από τους άλλους φίλους, αλλά δεν υπάρχει ερωτική σχέση» ξεκαθάρισε ο Stan. Ακόμα, δεν δίστασε να παραδεχτεί πως δεν ήταν πάντα ένα καλό παιδί: «Όταν ήμουν μικρός ήμουν πολύ άτακτος. Έχω σπάσει καθρέφτη από αμάξι, έχω βάψει τους μισούς τοίχους του σχολείου μου που ήταν φρεσκοβαμμένοι, έχω ανοίξει κατά λάθος το πυροσβεστικό σύστημα σε ένα κτίριο και γέμισε ολόκληρο με νερό!», ενώ παράλληλα αποκάλυψε τι δεν κάνει και τι του αρέσει πολύ: «Δεν πίνω, δεν καπνίζω, έχω τρέλα με τα tattoo! Έχω τολμήσει να "χτυπήσω" tattoo και σε σημεία που δεν πρέπει! Σε επίμαχα σημεία έχω αστεράκια και φτερά αγγέλου».

Οι συνεργασίες με καταξιωμένους τραγουδιστές

Αν και το ευρύ κοινό τον γνώρισε σχεδόν πριν από ένα χρόνο, ο Stan έχει ήδη στο ενεργητικό του μια συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά. Πώς αισθάνεται ο ίδιος για αυτό; «Τους στίχους του “Τώρα” του Σάκη Ρουβά το έγραψα σε 30 λεπτά. Όλα είναι θέμα έμπνευσης και στιγμής. Το συγκεκριμένο κομμάτι μου βγήκε πολύ εύκολα και αβίαστα. Χαίρομαι που έγινε επιτυχία τόσο γρήγορα» είπε ο νεαρός τραγουδοποιός, ενώ παραδέχτηκε πως δεν σκέφτεται να μείνει μόνο σε αυτή: «Δεν είμαι καθόλου κομπλεξικός, πιστεύω ότι το κάθε κομμάτι πρέπει να έχει τον κατάλληλο τραγουδιστή. Θέλω πολύ να γράψω για λαϊκούς τραγουδιστές. Θα ήθελα να γράψω κομμάτια για τη Θεοδωρίδου, τον Μαζωνάκη, την Πέγκυ Ζήνα».

Οι ξεπερασμένοι stars και η αγάπη που δέχεται από τα κορίτσια

Είναι γεγονός πως ο Stan έχει τεράστια απήχηση κυρίως στα νεαρά κορίτσια, πράγμα που ομολόγησε πως αρχίζει να το καταλαβαίνει και ο ίδιος: «Δεν αισθάνομαι star, καθόλου. Δεν έχω συνειδητοποιήσει τι γίνεται στη ζωή μου. Πρόσφατα, όμως, σε μία συναυλία που ανέβηκα σηκωτός στο stage γιατί γινόταν χαμός, ένιωσα κάποιον να μου τραβάει τα μαλλιά. Γυρίζω και βλέπω μια θαυμάστρια που τα τραβούσε και μετά κοίταξε στο χέρι της αν έχουν μείνει τρίχες!». Τι γνώμη, όμως, έχει γενικότερα για το πώς πρέπει να είναι ένας star ; «Ο κόσμος έχει βαρεθεί να βλέπει τον κλασσικό star με τα γυαλιά μέσα στη νύχτα, που βγαίνει από ακριβά αμάξια, που δεν χαιρετάει τον κόσμο και τους συνεργάτες του, και μοιάζει να κάνει χάρη σε όποιον βγάλει μία φωτογραφία μαζί του. Τέτοια παραδείγματα ανθρώπων ο κόσμος τα πετάει, δεν τα θέλει πια».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR