counter

Stan: "Μια ζωή που δεν θα είχα παντρευτεί τη Βέρα, θα ήταν λάθος ζωή για εμένα"

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τρίτης (14/11) ήταν ο Stan. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε με αγάπη και θαυμασμό για τη γυναίκα της ζωής του και δήλωσε «παραδοσιακός» και ευτυχισμένος στο πλευρό της.

«Το πήρα απόφαση γιατί ήμουν ευτυχισμένος και ήθελα η συνεχιστεί η ευτυχία μου στο επόμενο στάδιο. Όταν είναι κάτι αληθινό και βγαίνει μέσα από την καρδιά σου και ακούς την καρδιά σου λογικά εκεί θα σε πάει. Η πρόταση γάμου δεν έγινε στην Ελλάδα, έγινε πολύ ρομαντικά, υπήρχε πολλή συγκίνηση και έπεσα και στα γόνατα. Δεν θέλω η Βέρα να εκτίθεται στον κόσμο, γι’ αυτό προσπαθώ να την προστατεύω» είπε αρχικά ο Stan.

Με αφορμή ερώτηση του παρουσιαστή για το αν φοβήθηκε μήπως η επισημοποίηση της σχέσης του, θα του έκανε κακό στην καριέρα του, ο Stan απάντησε: «Θεωρούσα στη ζωή μου ότι δεν είχα ποτέ κάτι σοβαρό. Κι αν θεωρούσα ότι έχω κάτι σοβαρό και πραγματικά άξιζε για τον κόσμο που με αγαπάει να ενημερωθεί από εμένα τον ίδιο, θα το είχα κάνει. Για αυτό υπήρχε αυτή η διαφορά με τη Βέρα.

Διαβάστε επίσης: Stan & Bέρα Σωτηρoπούλου: Ο πρώτος χορός του ζευγαριού στη δεξίωση μετά τον γάμο τους και το συμβολικό τραγούδι που επέλεξαν (Βίντεο)

Όταν κάτι είναι αληθινό και ειλικρινές δεν μπαίνει στο μυαλό σου να ζυγίσεις το επαγγελματικό κόστος που μπορεί να έχει η δημοσιοποίηση μίας σχέσης. Αυτά είναι κατάλοιπα παλαιών εποχών, που θεωρούσαν ότι ο άντρας τραγουδιστής πρέπει να είναι μόνος μου.

Επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι άνθρωπος που θα θυσίαζα τα πάντα στη ζωή μου για να πετύχω κάποιο σκοπό που έχω. Δεν θα το έκανα ποτέ. Επειδή πιστεύω πως πρέπει να αξιοποιούμε τη ζωή στο έπακρο. Μια ζωή που δεν θα είχα παντρευτεί αυτόν τον άνθρωπο, θα ήταν λάθος ζωή για εμένα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR