counter

O Ηλίας Ψινάκης για την Μαρίζα Ρίζου: “Δεν είναι του γούστου μου κι εγώ…”

 O Ηλίας Ψινάκης για την Μαρίζα Ρίζου: “Δεν είναι του γούστου μου κι εγώ…”
O Ηλίας Ψινάκης για την Μαρίζα Ρίζου: “Δεν είναι του γούστου μου κι εγώ…”

Μία συνέντευξη εφ’ όλης παραχώρησε ο Ηλίας Ψινάκης στην Μπεττυ Μαγγίρα και για την εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα”.

Ο γνωστός μάνατζερ μίλησε για όλους και για όλα!

Μεταξύ άλλων όμως ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρθηκε στον Σάκη Ρουβά και στο πως τον γνώρισε, στη Μαρίζα Ρίζου αλλά και στο αν ήθελε ποτέ να γίνει πατέρας.

Όσα δήλωσε ο Ηλίας Ψινάκης

«Ήμουν πολύ εναντίον να είμαι σε κριτική επιτροπή. Δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι. Δεν πληρώνει κανείς, δεν έχω συμβόλαιο. Πάω επειδή κάνω κέφι» είπε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην φημολογούμενη κόντρα του με την Μαρίζα Ρίζου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Μαρίζα Ρίζου δεν είμαστε σε κόντρα. Είναι λίγο ξινέγκλω. Δεν είναι του γούστου μου κι εγώ του δικού της. Μου το έδειξε η κακομοίρα από την αρχή. Με το που πήγα στην πρόβα μου είπε ότι δεν θέλει να μου μιλήσει. Σώνει και καλά να με γουστάρει; Και μεταξύ μας γιατί να με γουστάρει; Είμαι ένας γέρος άνθρωπος, παρωχημένος από άλλον αιώνα και πάω φυτευτός να κάνω την πλάκα μου».

Επιπλέον, ο γνωστός μάνατζερ αποκάλυψε πως γνώρισε τον Σάκη Ρουβά.

«Γνώρισα πάρα πολλούς διάσημους στα νησιά που τους φιλοξενούσαμε στα σκάφη μας. Ένα βράδυ στην Κέρκυρα γνώρισα τον Σάκη. Κράτησε 17 χρόνια που ήταν υπέροχα. Τώρα να τον μανατζάρω; Τι να κάνω;» ήταν η απάντησή του αν θα αναλάμβανε τον Σάκη ξανά.

Διαβάστε επίσης - Ελένη Μενεγάκη: Η τυχαία συνάντηση που είχε με τον Ηλία Ψινάκη (Φωτογραφία και βίντεο)

Τέλος, ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ενός παιδιού και αν ήθελε να γίνει ποτέ πατέρας δηλώνοντας: «Από μικρός έχω τεράστια άρνηση να αποκτήσω παιδί. Είχα ένα σκεπτικό ότι ένα παιδί από τη στιγμή που θα το κάνεις πρέπει να είσαι συνεπής, να το φροντίζεις, να το προσέχεις. Και γιατί να κάνεις παιδί και να μην υιοθετήσεις;».

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη του Ηλία Ψινάκη:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR