counter

Στέλιος Δρουμαλιάς: Αυτός είναι ο λόγος που ο Ηλίας Ψινάκης τον αποκαλεί Μόνικα στο "Γηροκομείο"

Στέλιος Δρουμαλιάς: Αυτός είναι ο λόγος που ο Ηλίας Ψινάκης τον αποκαλεί Μόνικα στο "Γηροκομείο"
Στέλιος Δρουμαλιάς: Αυτός είναι ο λόγος που ο Ηλίας Ψινάκης τον αποκαλεί Μόνικα στο "Γηροκομείο"

Στον Πάνο Τσουκάρα και το περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο Στέλιος Δρουμαλάς. Ο δημοσιογράφος του Breakfast@star, που συμμετέχει και στο J2US, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη, ενώ αποκάλυψε γιατί τον αποκαλεί "Μόνικα" στο "Γηροκομείο".

Είσαι στενός συνεργάτης και αρχισυντάκτης της διαδικτυακής εκπομπής του Ηλία Ψινάκη στο "Γηροκομείο", που συγκεντρώνει εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Πώς προέκυψε αυτή η ιδέα;

Αρχικά, λόγω του Γηροκομείου προέκυψε και η συμμετοχή μου στο J2US. O Ηλίας με είχε στείλει για ένα demo που χρειαζόμασταν για την εκπομπή στον μουσικό παραγωγό Μάριο Ψιμόπουλο και από εκεί με ανακάλυψαν τα άτομα της παραγωγής του σόου. Ο Ηλίας είναι πολύ καλός φίλος της μητέρας μου από τη δεκαετία του ’80, με ξέρει από μικρό παιδί. Πλέον τον βλέπω κι εγώ σαν κολλητό μου φίλο. Είναι πολύ υποστηρικτικός. Στην εκπομπή προσπαθώ να είμαι αρχισυντάκτης και να ακολουθούμε τη σκαλέτα που ετοιμάζω, αλλά φυσικά ο Ηλίας δεν την ακολουθεί. (Γελάει.) Ο Ηλίας έχει ζήσει μια μυθιστορηματική ζωή και έχει συναναστραφεί μερικές από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στον πλανήτη. Κάποια στιγμή λέγαμε μήπως να γραφτούν όλα αυτά σε ένα βιβλίο. «Σιγά μην πάρουν τα νέα παιδιά βιβλίο… Μήπως να τα κάνουμε εκπομπή;» είπε ο Ηλίας και κάπως έτσι ξεκινήσαμε.

Διαβάστε επίσης: Hλίας Ψινάκης για Super Κική: "Παρακαλούνται τα "σκουπίδια" που βάζουν στο στόμα τους αυτούς τους ανθρώπους…"

Γιατί στο "Γηροκομείο" σε αποκαλεί "Μόνικα";

Ο Ηλίας, ως γνωστόν, προσφωνεί άντρες µε γυναικεία ονόµατα και γυναίκες µε αντρικά. Κάποια στιγµή ήµασταν στο Super Paradise στη Μύκονο, όπου θα εµφανιζόταν η Άννα Βίσση. Ο Ηλίας είχε καλέσει τον Valentino, που είναι πολύ καλός του φίλος, και μαζί του είχε έρθει και η Κοντσίτα Βουρστ, νικήτρια της Eurovision το 2014. «Μοιάζετε πάρα πολύ» σχολίασε ο Valentino μόλις μας είδε μαζί. «Θα σε λέω “Κοντσίτα” από δω και πέρα» µου είπε αμέσως ο Ηλίας. Εµένα όµως δεν µου άρεσε. Η µητέρα µου κατάλαβε ότι µε ενοχλούσε και έκατσαν οι δυο τους να µου βρουν ένα άλλο γυναικείο όνοµα. Σκέφτονταν κάποια µελαχρινή σταρ και, επειδή γνώριζαν ότι µου αρέσει πολύ η Μόνικα Μπελούτσι, «έγινα» Μόνικα. (Γελάει.)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR