counter

Ο Γιώργος Λιανός για την αποβολή Πιλίδη & Γκότση:"Εγώ ακούω τα βρισίδια…"

Ο Γιώργος Λιανός για την αποβολή Πιλίδη & Γκότση:"Εγώ ακούω τα βρισίδια…"
Ο Γιώργος Λιανός για την αποβολή Πιλίδη & Γκότση:"Εγώ ακούω τα βρισίδια…"

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε το πρωί της Τρίτης 28/3 στην ραδιοφωνική του εκπομπή για την αποβολή του Γιώργου Πιλίδη και του Ηλία Γκότση από το Survivor All Star.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν έχει κανένα θέμα με τον Πιλίδη, ούτε με τον Γκότση αλλά τυγχάνει να ακούει ο ίδιος βρισίδια για τις τελευταίες εξελίξεις με την αποβολή των δύο παικτών.  

Όσα είπε ο Γιώργος Λιανός για την αποβολή του Γιωρίκα Πιλίδη και του Ηλία Γκότση

«Ήμουν αυστηρός επί της αρχής, όχι για τους δυο παίκτες. Δεν έχω βγάλει εγώ τους κανόνες αλλά, εγώ ακούω τα βρισίδια. Δε με πειράζει. Εγώ μιλάω για τις αρχές που πρέπει να διέπουν έναν κανόνα. Αυτό έπρεπε να περάσω, αυτό ανακοίνωσα. Δεν έχω κανένα θέμα ούτε με τον Πιλίδη, ούτε με τον Γκότση. Πιθανόν στη θέση τους κι εγώ να έκανα χειρότερα πράγματα και να μη με έπιανε και κανένας. Ένα παιχνίδι είναι παιδιά. Αν κάποιος παραβεί έναν κανονισμό, αυτό δεν τον κάνει ούτε εγκληματία, ούτε κακό χαρακτήρα. Ας χαλαρώσουμε λίγο. Υπάρχει ένα ολόκληρο σχολείο εκπαίδευσης επιβίωσης με ανορθόδοξες συνθήκες, εμείς προτιμούμε τις ορθόδοξες. Και τα βρισίδια που τρώω τον τελευταίο καιρό δε με ενοχλούν. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος φανατίζεται, πολλοί πιστεύουν ότι εγώ πρέπει να μαλώνω τους παίκτες που δε συμπαθούν και να επιβραβεύω όσους συμπαθούν» δήλωσε ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε επίσης - Survivor All Star: Έτσι φτάσαμε στην αποβολή Πιλίδη και Γκότση! Η εμπλοκή Καραγκούνια

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR